Φιλανθρωπικό fashion show από τον ΟΠΑΠ

Date:

Share post:

Μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας για την εταιρεία madam shoushou διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις ότι για τις 20 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη» ανοίγουν πλέον νέοι δρόμοι.

H madam shoushou, με την έμπρακτη στήριξη του ΟΠΑΠ, έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα της στις πασαρέλες ενισχύοντας παράλληλα το έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Το παρθενικό fashion show της εταιρείας, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππόδρομου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τις δημιουργίες της σχεδιάστριας Ελίνας Κορδαλή και να στηρίξουν το πρόγραμμα Θεραπευτικής Κολύμβησης της ΕΛΕΠΑΠ, αγοράζοντας μία συλλεκτική τσάντα που σχεδιάστηκε ειδικά για την εκδήλωση.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς, τόνισε σχετικά: «Φιλοξενούμε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Ιππόδρομου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ». Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη δυναμικών και αναπτυσσόμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Ο Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, ανέφερε: «Είναι τιμή μας που διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση για τη madame shoushou, μια από τις εταιρείες της «Επιχειρηματικής Ανάπτυξης», που αποσκοπεί μεταξύ άλλων στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Μαριάννα Μόσχου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον ΟΠΑΠ για την στήριξή του: «Σας ευγνωμονούμε που καταφέρατε να συνδυάσετε τη νεανική επιχειρηματικότητα με τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ. Είστε μεγάλοι ευεργέτες επί σειρά ετών».

Από την πλευρά της, η σχεδιάστρια Ελίνα Κορδαλή, σημείωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το πρώτο μας catwalk με συνοδοιπόρο τον ΟΠΑΠ. Πόσο μάλλον όταν όλα αυτά γίνονται για καλό σκοπό, να βοηθήσουμε την ΕΛΕΠΑΠ στο έργο της».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.