Φιλανθρωπικό παζάρι Βιβλίου για ΑμεΑ

Date:

Share post:

Οι “Φίλοι του Βιβλίου” με την υποστήριξη της βιβλιοφιλικής ομάδας Βιβλιο-Παρουσιάσεις – Κριτικές και τη δημιουργό της Γιούλη Τσακάλου διοργανώνουν «Φιλανθρωπικό Παζάρι Βιβλίου» για άτομα με ειδικές ανάγκες και υπέρ του Σωματείου “Μέλημα”.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συγκεντρωθούν βιβλία από όλους τους βιβλιόφιλους τα οποία θα διατεθούν προς πώληση και όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στο Σωματείου “Μέλημα”.

Η δράση θα λάβει χώρα 4 & 5 Νοέμβρη 08:00 πμ – 22:00 μμ στο Φούρνο Βλάση, Πάρνηθος και Σπάρτης 7, Αχαρναί.

Συγγραφείς, Εκδότες, Αναγνώστες, Βιβλιοπωλεία, μπορούν να στείλουν ή να παραδώσουν βιβλία, καινούργια ή μεταχειρισμένα. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην Βάσω Τσούση – 6973-803.850 Η αποστολή ή παράδοση πρέπει να γίνει πριν τις 2 Νοεμβρίου.

Το Bookia, οι “Φίλοι του Βιβλίου” και το “Σωματείο Μέλημα” ευχαριστούν προκαταβολικώς όλους όσοι θα ανταποκριθούν στην προσφορά των βιβλίων αλλά και στην αγορά τους.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.