Φθινοπωρινό «τρέξιμο» από τη Γατίδης Fresh

Date:

Share post:

Από τις 21 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου, στο πλαίσιο προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR), η Γατίδης Fresh στήριξε ως χορηγός δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις στη Βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, για 4η συνεχή χρονιά η Γατίδης Fresh συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στον φιλανθρωπικό αγώνα «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη με ομάδα άνω των 40 ατόμων η οποία αποτελούνταν από εργαζόμενους και πελάτες των καταστημάτων της Γατίδης Fresh. Ο αγώνας διεξήχθη το τριήμερο 21 με 23 Σεπτεμβρίου με τα έσοδα του οποίου ενισχύθηκαν οι σύλλογοι – «Αλέξανδρος Συμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης».

Η Γατίδης Fresh στις 24 Σεπτεμβρίου συμμετείχε ως Μέγας Χορηγός στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης, στον Λιθότοπο Σερρών, στηρίζοντας για άλλη μία χρονιά τον αγώνα «Κerkini Lake Run». Η αθλητική διοργάνωση περιλάμβανε τρεις αγώνες: τον Krousia Trail 30 km, τον αγώνα kerkini lake run – στο δρόμο του βουβαλιού 12 km & 2ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών και τον αγώνα Lithotopos mini trail 1km για τους μικρούς σε ηλικία δρομείς.

Τέλος, στη 1 Οκτώβρη, η Γατίδης Fresh συμμετείχε στην αθλητική διοργάνωση «Βόλτα Run 5km» που υλοποιήθηκε στην πόλη των Σερρών. Πρόκειται για έναν εύκολο αγώνα για μικρούς και μεγάλους και ιδανικό για όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν να τρέξουν πρώτη φορά σε αγώνα ή να αναμετρηθούν με τους φίλους τους.

Η συμμετοχή της Γατίδης Fresh στη σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR), ολοκληρώθηκε την ίδια μέρα, με τη συμμετοχή στο 1ο Τρίαθλο Αναψυχής «Partners Fun Triathlon», που διοργάνωσε η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Οι αθλητές διαγωνίσθηκαν στο κανό – καγιάκ, το ποδήλατο και το τρέξιμο. Έντεκα ημέρες «τρέξιμο» από τη Γατίδης Fresh για καλό σκοπό και καλή υγεία.

 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content