Από τις 21 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου, στο πλαίσιο προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR), η Γατίδης Fresh στήριξε ως χορηγός δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις στη Βόρεια Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, για 4η συνεχή χρονιά η Γατίδης Fresh συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στον φιλανθρωπικό αγώνα «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη με ομάδα άνω των 40 ατόμων η οποία αποτελούνταν από εργαζόμενους και πελάτες των καταστημάτων της Γατίδης Fresh. Ο αγώνας διεξήχθη το τριήμερο 21 με 23 Σεπτεμβρίου με τα έσοδα του οποίου ενισχύθηκαν οι σύλλογοι – «Αλέξανδρος Συμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης».
Η Γατίδης Fresh στις 24 Σεπτεμβρίου συμμετείχε ως Μέγας Χορηγός στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης, στον Λιθότοπο Σερρών, στηρίζοντας για άλλη μία χρονιά τον αγώνα «Κerkini Lake Run». Η αθλητική διοργάνωση περιλάμβανε τρεις αγώνες: τον Krousia Trail 30 km, τον αγώνα kerkini lake run – στο δρόμο του βουβαλιού 12 km & 2ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών και τον αγώνα Lithotopos mini trail 1km για τους μικρούς σε ηλικία δρομείς.
Τέλος, στη 1 Οκτώβρη, η Γατίδης Fresh συμμετείχε στην αθλητική διοργάνωση «Βόλτα Run 5km» που υλοποιήθηκε στην πόλη των Σερρών. Πρόκειται για έναν εύκολο αγώνα για μικρούς και μεγάλους και ιδανικό για όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν να τρέξουν πρώτη φορά σε αγώνα ή να αναμετρηθούν με τους φίλους τους.
Η συμμετοχή της Γατίδης Fresh στη σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR), ολοκληρώθηκε την ίδια μέρα, με τη συμμετοχή στο 1ο Τρίαθλο Αναψυχής «Partners Fun Triathlon», που διοργάνωσε η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Οι αθλητές διαγωνίσθηκαν στο κανό – καγιάκ, το ποδήλατο και το τρέξιμο. Έντεκα ημέρες «τρέξιμο» από τη Γατίδης Fresh για καλό σκοπό και καλή υγεία.