Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στηρίζει τον Δήμο Μάνδρας

Date:

Share post:

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Θεόνη” στηρίζει τον Δήμο Μάνδρας και τις οικογένειες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες και σε συνεργασία με τον Δήμο Μουζακίου Καρδίτσας απέστειλε εμφιαλωμένο νερό για να καλύψει τις πρώτες ανάγκες των κατοίκων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτριος Τσέλιος, δήλωσε σχετικά: «Το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια δημοκρατία είναι η αλληλεγγύη και για όλους εμάς στην οικογένεια “Θεόνη” η πρόσβαση των πολιτών στο νερό αποτελεί θεμελιώδη αρχή λειτουργίας. Είναι δικαίωμα των κατοίκων και δικό μας αυτονόητο καθήκον να συνδράμουμε για την εξασφάλισή του. Ευχόμαστε στους κατοίκους της Μάνδρας ομαλή επάνοδο στους  πρότερους ρυθμούς της ζωής τους».

Με βάση τη θεμελιώδη αξία λειτουργίας του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Θεόνη” υποστηρίζει την κοινωνία μέσα από δράσεις ανάπτυξης των κοινωνικών υποδομών, ενώ προσπαθεί να ανταποκρίνεται όπου υπάρχει έλλειψη νερού, λόγω ειδικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content