Generali Love Meals: Μια πρωτοβουλία αγάπης και στήριξης για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Date:

Share post:

Κάλεσμα για τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών που βρίσκονται υπό την αιγίδα των οργανισμών «Ένα Παιδί – Ένας Κόσμος» στην Αθήνα και «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, στέλνει η εθελοντική ομάδα εργαζομένων Lion Hearts της Generali. H πρωτοβουλία διοργανώνεται σε συνεργασία με το HIGGS, μία ΜΚΟ που λειτουργεί ως hub συνάντησης, συνέργειας και υποστήριξης άλλων φορέων.

Το Σάββατο 19.12.2020, 63 εργαζόμενοι της εθελοντικής ομάδας Lion Hearts της Generali, συντονίστηκαν ψηφιακά και μαγείρεψαν παρέα για καλό σκοπό. Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο εξαιρετικός Σεφ Γιάννης Μπρατσολιάς, ο οποίος καθοδήγησε τους εθελοντές βήμα- βήμα στην εκτέλεση των συνταγών. Οι συμμετέχοντες έβαλαν όλη τους την τέχνη αλλά και την αγάπη για την ετοιμασία των πιάτων. Η συμμετοχή τους μεταφράστηκε σε χρηματική δωρεά από την Generali, αντίστοιχη σε πάνω από 1.240 μερίδες φαγητού.

Η προσφορά αγάπης συνεχίστηκε με τη διοργάνωση ενέργειας crowd funding, με ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στο ευρύτερο κοινό, με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την περαιτέρω ενίσχυση των δύο οργανισμών. Έτσι, όποιος επιθυμεί έχει τη δυνατότητα, μέσω της ειδική πλατφόρμας GIVE&FUND να κάνει τη δική του δωρεά. Mε τη λήξη του εράνου η Generali δεσμεύεται να διπλασιάσει το ποσό της δωρεάς. Τα έσοδα θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες σίτισης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης οικογενειών που αντιμετωπίζουν ποικίλες προκλήσεις καθώς και για την αγορά εξοπλισμού για αίθουσα ενισχυτικής διδασκαλίας.

Όπως τονίζει η Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Generali Hellas κ. Μαρία Λαμπροπούλου: «Η στήριξη παιδιών και οικογενειών αποτελεί έναν από τους πυλώνες του παγκόσμιου προγράμματος Human Safety Net του Ομίλου Generali. Τοπικά στηρίζουμε πάνω από 15 ΜΚΟ με την ενεργό συμμετοχή και των εργαζομένων μας. Το 2020 υπολογίζουμε ότι επωφελήθηκαν μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης οργανισμοί που στηρίζουν πάνω από 3.000 παιδιά. Με αφορμή τις εορταστικές μέρες, διοργανώσαμε μία πρωτοβουλία που όχι μόνο έφερε πιο κοντά τους ανθρώπους μας, αλλά αποτέλεσε και την αφορμή για να προσφέρουμε σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Σύνθημά μας είναι “η κοινότητα για την κοινότητα” και σε αυτήν την αλυσίδα προσφοράς καλούμε όλους να συμμετάσχουν όπως μπορούν, ώστε να παρέχουμε σε όσους το έχουν ανάγκη, ένα αισιόδοξο ξεκίνημα για τη νέα χρονιά».

Η πλατφόρμα δωρεάς της Generali θα είναι ενεργή έως τις 04.01.2021.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content