Γευματίστε για καλό σκοπό!

Date:

Share post:

Η ενίσχυση των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων του Hilton Αθηνών.

Το ξενοδοχείο, σε συνέχεια της συνεργασίας του με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Μπορούμε” και την εταιρία “Νόστος”, συνεχίζει να συμβάλλει ενεργά, προσφέροντας ένα καλάθι φρέσκο ψωμί για κάθε καλάθι ψωμί που σερβίρεται σε οποιοδήποτε από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου στο ίδρυμα “Emfasis”.

Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, το Hilton Αθηνών δεσμεύεται να κινητοποιήσει τους πελάτες του, ώστε να ενισχύσει το αξιέπαινο έργο του ιδρύματος “Emfasis”. Το “Emfasis” είναι μια Αστική Μη Kερδοσκοπική Εταιρία η οποία ιδρύθηκε για να αντιμετωπίσει τις συνολικές ανάγκες των κοινωνικά αποκλεισμένων ομάδων που έχουν ανάγκη κοινωνική, ψυχολογική και οικογενειακή υποστήριξη χρησιμοποιώντας τις αρχές του Street Work, ως βασικό τρόπο προσέγγισης και ταυτοποίησης αυτών των ομάδων. Σε συνεργασία με τον τοπικό παραδοσιακό φούρνο “Πνύκα” προσφέρουμε καθημερινά στο ίδρυμα “Emfasis” καλαθάκια με φρεσκοψημένο ψωμί, ένα πολύτιμο αγαθό που δεν πρέπει να στερείται κανείς.

Το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών έχει δεσμευτεί να στηρίξει την τοπική κοινότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, όλο το χρόνο. Στα πλαίσια της δέσμευσης για την μείωση των αποβλήτων, το ξενοδοχείο από το 2015 ανακυκλώνει το χρησιμοποιημένο σαπούνι, το οποίο προσφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, βοηθώντας έτσι στην προστασία της υγιεινής της τοπικής κοινωνίας. Το Μάιο 2016, το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του και καλωσόρισε 90 νέους ανθρώπους με σκοπό να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την φιλοξενία ως επάγγελμα και την παροχή νέων προοπτικών απασχόλησης. Επιπλέον, το Hilton Αθηνών έχει βραβευτεί με το Green Key 2016, το σημαντικότερο οικολογικό σήμα ποιότητας για τουριστικές μονάδες. Σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες της πόλης ώστε να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας στο έργο μας. Εάν δεν γνωρίζετε ήδη τις υπηρεσίες μας, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε πως μια γευστική εμπειρία μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210-7281230 ή επισκεφτείτε τα παρακάτω site:       www.hiltonathens.gr         και                www.emfasisfoundation.org/el/

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.