Για 6η συνεχόμενη χρονιά η Coca-Cola στο TEDxAthens

Date:

Share post:

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Coca-Cola στήριξε το TEDxAthens, το κορυφαίο συνέδριο δημιουργικότητας και καινοτομίας, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 2 Ιουνίου, στη νέα Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με κεντρικό θέμα «Ordinary», η εκδήλωση προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν τη σημασία που έχουν τα απλά και καθημερινά πράγματα και να παρακολουθήσουν ομιλίες κορυφαίων προσωπικοτήτων. Για μια ακόμη χρονιά, ήταν εκεί η Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, προσκαλώντας τους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν όλα εκείνα τα οφέλη που μπορεί να κρύβονται μέσα σε μια φαινομενικά απλή παρτίδα golf!

Η Coca-Cola, ως Premier Partner της εκδήλωσης, κάλεσε τους παρευρισκόμενους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να «δοκιμάσουν» τις δυνατότητες και το ταλέντο τους στην πιο συναρπαστική και απολαυστική παρτίδα golf. Παράλληλα, πρόσφερε σε όλους όσους βρέθηκαν στο φουαγιέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μια παγωμένη Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια.

Η πρωτοποριακή αυτή εμπειρία που διοργάνωσε το TEDxAthens ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και με τις καλύτερες εντυπώσεις, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά και υπενθυμίζοντας παρέα με την Coca-Cola πως τα καλύτερα και απλά πράγματα στη ζωή, τα απολαμβάνουμε «φυσικά» με κλειστά μάτια.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.
Skip to content