Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στηρίζει τους κατοίκους της Μάνδρας

Date:

Share post:

Δυναμικό παρών στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Μάνδρας Αττικής δήλωσε η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ, με προσφορά περισσότερων από 50.000 μερίδων σε βασικά προϊόντα διατροφής και 3 τόνους αλεύρι.

Έμφαση δόθηκε σε βρεφικά προϊόντα, όπως γάλα Sanilac και κρέμες Φαρίν Λακτέ ΓΙΩΤΗΣ. Επίσης, χορηγήθηκαν προϊόντα βασικής διατροφής για όλη την οικογένεια, όπως Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, Πουρές ΓΙΩΤΗΣ και Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ.

«Το βλέμμα και η καρδιά μας είναι στραμμένα προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρέθηκαν, από τη μία στιγμή στην άλλη, αντιμέτωποι με μία πραγματικά ανείπωτη καταστροφή», δήλωσε ο Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι, με τη συμβολική αυτή πρωτοβουλία μας, να συνεισφέρουμε ένα μικρό λιθαράκι στην επούλωση των μεγάλων πληγών. Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα διακρίνεται για την κοινωνική της ευαισθησία και δεν θα πάψει να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών και της οικογένειας γενικότερα».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content