Gold Διάκριση για την ΕΕΑΑ στα Green Brand Awards 2023

Date:

Share post:

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) διακρίθηκε για 3η χρονιά στα Green Brand Awards 2023, τον ετήσιο θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες για την προώθηση της πράσινης επιχειρηματικότητας και της κυκλικής οικονομίας.

Συγκεκριμένα η ΕΕΑΑ ήταν ανάμεσα στις 64 εταιρείες και φορείς που ξεχώρισαν στον φετινό θεσμό, λαμβάνοντας το βραβείο Gold στην κατηγορία green events για την παρουσία της στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που υλοποίησε σε συνεργασία με την εταιρεία Butterfly Communication

Μέσα από τον σχεδιασμό ενός διαδραστικού περιπτέρου 60 τ.μ., η ΕΕΑΑ κατάφερε να ενημερώσει περισσότερους από 6.000 επισκέπτες σχετικά με τις σημερινές μεθόδους ανακύκλωσης, αλλά και την ανάδειξη καινοτόμων εφαρμογών, που αποτελούν την επόμενη ημέρα στον τομέα της ανακύκλωσης συσκευασιών. Ειδικότερα, το κοινό της ΔΕΘ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τα στελέχη της εταιρείας για το σύστημα του μπλε κάδου και του μπλε κώδωνα, καθώς και τον συνολικό αντίκτυπο του έργου της εταιρείας τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα. Στα εγκαίνια του περιπτέρου, ο Πρόεδρος της ΕΕΑΑ, Μιχάλης Οικονομάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «το 95% του εθνικού αποτελέσματος οφείλεται στις δραστηριότητες της ΕΕΑΑ, με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης, των συμβεβλημένων επιχειρήσεων και των πολιτών». 

Το βραβείο παρέλαβε η Βίκυ Μανανά, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας ΟΤΑ της ΕΕΑΑ, η οποία δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή για εμάς ένας θεσμός όπως τα Green Brand Awards να αναγνωρίζει την συνεισφορά της ΕΕΑΑ στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προώθηση της κυκλικής οικονομίας. Πάνω από 20 χρόνια θέτουμε ως προτεραιότητα το ζήτημα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, και υλοποιούμε επικοινωνιακά και εκπαιδευτικά προγράμματα προς αυτή την κατεύθυνση».

Τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο House Marriott Hotel, παρακολούθησαν περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι φορέων, πανεπιστημίων, επαγγελματίες και εκπρόσωποι Τύπου.

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content