Goodyear Dunlop Hellas: Από το δρόμο στη σκηνή για το «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»

Date:

Share post:

Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα θυμούνται πιο έντονα οι άνθρωποι της Goodyear Dunlop Hellas και οι συνεργάτες τους, που αφιέρωσαν μια ξεχωριστή προσπάθεια στο «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος».

Επειδή όλοι έχουμε ονειρευτεί να ανέβουμε στην σκηνή μια μέρα, οι άνθρωποι της Goodyear Dunlop Hellas εκπλήρωσαν αυτή τους την ευχή, βοηθώντας παράλληλα στην εκπλήρωση των ευχών παιδιών, 3-18 ετών, με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Διοργανώνοντας δύο ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με έμπνευση από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, η θεατρική ομάδα της εταιρίας – αποτελούμενη αποκλειστικά από εργαζόμενους της εταιρίας – ανέβηκε στη σκηνή για να συγκεντρωθούν χρήματα για το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Μετά από πολλές ώρες πρόβας, πάθος και αρκετά χειροκροτήματα, η προσπάθεια έδωσε τη θέση της στη συγκίνηση: περίπου 350 προσκεκλημένοι της Goodyear Dunlop Hellas, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι, συνεργάτες και πελάτες, και οι οικογένειές τους αγκάλιασαν την προσπάθεια συγκεντρώνοντας 2.177 ευρώ.

Όσοι συμμετείχαν στην παράσταση κέρδισαν όχι βραβεία υποκριτικής, αλλά βραβεία χαράς αφού με το ποσό αυτό συμβάλλουν στην υιοθεσία: ενός 4χρονου αγοριού, που πάσχει από το σύνδρομο Wiscott – Aldrich, και ευχήθηκε να αποκτήσει το δικό του κάμπριο αυτοκινητάκι και ενός 5χρονου κοριτσιού που πάσχει από Λευχαιμία και ευχήθηκε να ταξιδέψει στη Ρόδο.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Νίκος Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear Dunlop Hellas: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι που οι άνθρωποί μας έδωσαν ένα άλλο νόημα σε αυτά τα Χριστούγεννα, ξεπερνώντας τον εαυτό τους για το «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος». Στη Goodyear είμαστε συνηθισμένοι στις υψηλές επιδόσεις, αλλά κανένα συναίσθημα δεν ξεπερνά την πληρότητα που νιώθεις όταν εκπληρώνεις την ευχή ενός μικρού παιδιού».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Σε τροχιά κλιματικής ουδετερότητας ο Δήμος Πεντέλης

Στηρίζουν την προσπάθεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πολλαπλά τα οφέλη για τους πολίτες.

Πρώτη εταιρική Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Υπερταμείου

Το Υπερταμείο με έτος βάσης το 2021, μέτρησε το ανθρακικό του αποτυπώματος για Εκπομπές Πεδίων 1 και 2, έγινε µέλος του δικτύου One Planet SWF και υποστηρικτής των συστάσεων TCFD.

ΑNEK LINES: Εκδήλωση  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η ΑΝΕΚ Lines, κατάφερε για μία ακόμα φορά να αναδείξει την παράδοση και την κρητική κληρονομιά, ταξιδεύοντας φιλόξενα πολιτισμό και οράματα. 

Ασφάλεια και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Aναδείχθηκε ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας.