“The Greek Maritime Golf Challenge” με φιλανθρωπικό δείπνο

Date:

Share post:

Με ένα δείπνο φιλανθρωπικού χαρακτήρα ολοκληρώθηκε για το 2017 η ετήσια διοργάνωση «The Greek Maritime Golf Challenge», το κορυφαίο τουρνουά γκολφ που απευθύνεται αποκλειστικά στα στελέχη της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2017, στο The Dunes Course της Costa Navarinο.

Οι 23 ομάδες με συνολικά 92 παίκτες, όλοι ηγετικά στελέχη του τομέα της ναυτιλίας από Ελλάδα και εξωτερικό, συναντήθηκαν στο Costa Navarino και αναμέτρησαν τις δυνάμεις τους στο πρώτο signature γήπεδο γκολφ 18 οπών στην Ελλάδα, το The Dunes Course.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι ερασιτέχνες παίκτες, όλοι λάτρεις του αθλήματος, διαγωνίστηκαν τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, καθώς το πρόγραμμα του τουρνουά περιελάμβανε ατομικούς διαγωνισμούς στις ειδικές κατηγορίες Longest Drive και Closest to the Pin.

Μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού μέρους, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εντυπώσεις για τον αγώνα, να σχολιάσουν τις επιδόσεις τους αλλά και να συζητήσουν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον τομέα της ναυτιλίας στη δεξίωση υποδοχής που παρατέθηκε στο εστιατόριο Flame Restaurant, Costa Navarino. Η διοργάνωση κορυφώθηκε με την Τελετή Απονομής των βραβείων και το επίσημο δείπνο που ακολούθησε, κατά τη διάρκεια των οποίων οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους και πανηγύρισαν τις αποδόσεις τους.

Από τις ομάδες που συμμετείχαν την 1η, 2η και 3η θέση στην κατάταξη κατέκτησαν οι:

1ο Ομαδικό Βραβείο: Nishida Koutarou, Naruchika Kozuma, Yuji Ishimaru, Itasaka Takeshi

2ο Ομαδικό Βραβείο: James Nairn, Glenn Kennedy, Michael Nairn, Peter Ritz

3ο Ομαδικό Βραβείο: Ulf Skolvi, Frank Montaque, Σταμάτης Χουρδάκης, Ευγένιος Παπαδόπουλος

Ενώ για τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις διακρίθηκαν οι:

Longest Drive: Μιχάλης Δαλακούρας

Closest to the Pin: Winton Porter

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας

Η φετινή διοργάνωση, εκτός του διαγωνιστικού μέρους, διέθετε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καταφέρνοντας μέσω μιας σειράς ενεργειών όπως οι επιπλέον βολές (Mulligan Shots) και η οπή σε ρόλο ρουλέτας (Roulette Hole) να συγκεντρώσει το ποσό των 2.645 ευρώ, υποστηρίζοντας το σημαντικό έργο του Ιδρύματος “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου”. Πρόκειται για ένα κοινωφελές, ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που έχει ως στόχο να καταστήσει τη Μεσσηνία πρότυπο αειφόρου ανάπτυξης, αναπτύσσοντας μια σειρά δράσεων (έρευνα, εκπαίδευση, υποστήριξη) πάνω σε ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η αγροτική ανάπτυξη, η κοινωνία, ο πολιτισμός και το περιβάλλον (https://www.cvf.gr/).

Το «The Greek Maritime Golf Challenge», στοχεύοντας να αναδειχθεί σε ένα ετήσιο τουρνουά – θεσμό, το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης και σταθερό σημείο συνάντησης κορυφαίων στελεχών της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλίας που αγαπούν το γκολφ, ανανεώνει το ραντεβού του για τον Σεπτέμβριο του 2018.

Διοργανωτές του «The Greek Maritime Golf Challenge» είναι οι PGA Professionals, Πάνος Καρατζιάς και Θάνος Καρατζιάς, από τους οποίους ξεκίνησε και πραγματοποιείται ετησίως η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content