ΓΥΝΑΙΚΑ, L’Oréal Paris και Hondos Center συμπράττουν κατά της βίας

Date:

Share post:

Έργα τέχνης σε συλλεκτικά εξώφυλλα του περιοδικού ΓΥΝΑΙΚΑ παρουσιάζονται σε μια έκθεση και διατίθενται για την ενίσχυση της Οργάνωσης «Καταφύγιο Γυναίκας»

Το περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ, η L’Oréal Paris και τα Hondos Center, σε συνεργασία με την Γκαλερί Ζουμπουλάκη, καλούν το κοινό σε μια πρωτότυπη έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Zonars, από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Τέσσερις φορείς συμπράττουν για να στηρίξουν με αυτό το δρώμενο την προσπάθεια για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Είκοσι διακεκριμένοι εικαστικοί κλήθηκαν να φιλοτεχνήσουν ισάριθμα έργα τέχνης πάνω σε συλλεκτικά εξώφυλλα του περιοδικού ΓΥΝΑΙΚΑ, έχοντας το ελεύθερο να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα τευχών, από το 1950 μέχρι σήμερα. Η ιστορικότητα του τίτλου και η ιδιαίτερη εικαστική ματιά καθενός γέννησαν μοναδικά έργα τέχνης.

Τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν στην Οργάνωση «Καταφύγιο Γυναίκας», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, στις 25 Νοεμβρίου. Η σύμπραξη H L’Oréal Paris και τα Hondos Center συνεχίζουν να στηρίζουν τη σημαντική δράση της Οργάνωσης και ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους με το περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ, με σκοπό την ανάδειξη του ζητήματος, την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την προστασία των γυναικών από οποιαδήποτε μορφή βίας.

Οι δημιουργοί

Στην έκθεση συμμετέχουν οι δημιουργοί (αλφαβητικά): Ηώ Αγγελή, Γιάννης Αδαµάκης, Βανέσσα Αναστασοπούλου, Γιώργος Αυγέρος, Μαρίνα Βερνίκου, Μίλτος Γκολέµας, Daniel Egneus, Μαρίνα Καρέλλα, Χρήστος Κεχαγιόγλου, Τζένη Κωδωνίδου, Νίκος Λαγός, Χάρης Λάµπερτ, Βένια Μπεχράκη, Σοφία Παπακώστα, Αχιλλέας Παπακώστας, Νατάσσα Πουλαντζά, Ιωάννα Ράλλη, ∆έσποινα Φλέσσα, Φίλιππος Φωτιάδης, Μανώλης Χάρος.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content