H INTERAMERICAN και η Anytime υποστηρίζουν τη λειτουργία του Ασύλου Ανιάτων

Date:

Share post:

Σημαντικές λειτουργικές ανάγκες του Ασύλου Ανιάτων κάλυψαν η INTERAMERICAN και η Anytime.

Με χορηγία της Anytime, εκπονήθηκε τεχνική μελέτη και αναβαθμίστηκε με σύγχρονη τεχνολογία ο ειδικός ανελκυστήρας στο κτήριο νοσηλείας του συγκροτήματος, που εξυπηρετεί τα άτομα που περιθάλπονται.

Το έργο παραδόθηκε προς χρήση κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιδρύματος, στις 11 Ιανουαρίου, στην οποία παρευρέθηκαν και στελέχη της εταιρείας.

Για την τεχνική μελέτη αναβάθμισης αξιοποιήθηκε η ΜΕΝΤΩΡ ΑΕ, εταιρεία πραγματογνωμόνων-εκτιμητών της INTERAMERICAN. Επιπλέον, η εταιρεία διέθεσε στο Άσυλο Ανιάτων, μέσω της ιδιόκτητης κλινικής ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, χρηστικό εξοπλισμό -ηλεκτρικά κρεβάτια, αδιάβροχα στρώματα και κλινοσκεπάσματα- ενώ η κλινική ανέλαβε την έκτακτη περίθαλψη τροφίμου του Ασύλου που πάσχει από χρόνια ασθένεια και χρειάζεται ειδική αγωγή.

Το Άσυλο Ανιάτων λειτουργεί 124 χρόνια (σύσταση το 1893), παρέχοντας σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και υπηρεσίες φροντίδας και μόνιμης φιλοξενίας και διαβίωσης.

Photo2_AsiloAniaton

Το ίδρυμα περιθάλπει σήμερα 173 ασθενείς, που πάσχουν από παραπληγίες και τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος, με κύριο χαρακτηριστικό τις διαταραχές της κινητικότητας. Το 80% των ασθενών είναι κατάκοιτοι και ακρατικοί.

Η υποστήριξη από την INTERAMERICAN και την Anytime βρίσκει το Άσυλο Ανιάτων, που απασχολεί περί τα 110 άτομα, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία λόγω έλλειψης πόρων και ως εκ τούτου, η χορηγική συνδρομή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των νοσηλευομένων ατόμων.

«H Anytime και οι φίλοι της στο facebook ανταποκρίθηκαν συγκινητικά και με ανθρώπινο ενδιαφέρον σε μια πολύ ουσιαστική ανάγκη των περιθαλπομένων μας. Η αναβάθμιση και βελτίωση του ανελκυστήρα του νοσοκομείου μας, εξασφαλίζει ασφάλεια, απόλυτη αυτονομία και ανεξαρτησία χρήσης από τους περιθαλπόμενους και θα συντελέσει στην κοινωνικοποίησή τους και την επαφή με τον έξω κόσμο, που τόσο χρειάζονται» επισημαίνει η Ιωάννα Ηλιάδη, πρόεδρος του Δ.Σ. του Ασύλου Ανιάτων.

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.