Connect with us

Ανά Κλάδο

H INTERAMERICAN στο Συνέδριο ΕΚΕ του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου

Interamerican
Interamerican

Η ομάδα της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων & ΕΚΕ της INTERAMERICAN: Γιάννης Ρούντος, διευθυντής, Χρύσα Ελευθερίου, προϊσταμένη και Σοφία Σκλαβάκη, με την Κατερίνα Κατσούλη από την Grand Thornton, στον χώρο του CSR Marketplace.

Η ομάδα της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων & ΕΚΕ της INTERAMERICAN: Γιάννης Ρούντος, διευθυντής, Χρύσα Ελευθερίου, προϊσταμένη και Σοφία Σκλαβάκη, με την Κατερίνα Κατσούλη από την Grand Thornton, στον χώρο του CSR Marketplace.

Αρωγός του 13ου Συνεδρίου του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου για την επιχειρησιακή κοινωνική υπευθυνότητα ήταν η INTERAMERICAN και φέτος, στο πλαίσιο της ευρυφασματικής υποστήριξης από την Εταιρεία του διαλόγου με τα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και την ενημέρωσής τους για τις εξελίξεις στην ΕΚΕ σε θεσμικό επίπεδο διεθνώς και στην Ελλάδα.

Το θέμα του Συνεδρίου, για την «Αλλαγή της νοοτροπίας στα Διοικητικά Συμβούλια» των επιχειρήσεων σχετικά με την εταιρική κοινωνική ευθύνη και την ενδυνάμωση της κουλτούρας της εταιρικής βιωσιμότητας, συνδέεται άμεσα με την ενσωμάτωση της ΕΚΕ στη στρατηγική της INTERAMERICAΝ. Η Εταιρεία εστιάζει στη διαρκή βελτίωση της εταιρικής διακυβέρνησης, που αποτελεί βασικό τομέα υπευθυνότητας στις εταιρικές λειτουργίες και συμπεριφορές. Παράλληλα, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της, όπως καταδεικνύεται και στον ετήσιο απολογισμό της, για τα θέματα αιχμής που συζητήθηκαν κατά τις εργασίες του συνεδρίου: τη συνάφεια των πρακτικών υπευθυνότητας με τις επιχειρησιακές δραστηριότητες, την εταιρική αντίληψη για την έννοια της αξίας υπέρ των ενδιαφερομένων μερών, την επισήμανση των ουσιωδών ζητημάτων και τη δικτύωση.

INTERAMERICAN

Μπροστά στην οθόνη, με το διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων για την ιστορία της υγείας και το Ασκληπιείο Επιδαύρου που υποστηρίζει χορηγικά η INTERAMERICAN.

Η INTERAMERICAN συμμετείχε, κατά την ίδια εκδήλωση, στην επιτυχημένη πρωτοβουλία παρουσίασης πρακτικών κοινωνικής υπευθυνότητας «CSR Marketplace», εκθέτοντας τον απολογισμό της και πληροφοριακό υλικό με το οποίο υποστηρίζει τις κοινωνικές πρακτικές της για την αντιμετώπιση κινδύνων (υγεία, οδική ασφάλεια, καταστροφικοί κίνδυνοι) και την προστασία του περιβάλλοντος. Η πρακτική που η Εταιρεία ανέδειξε ιδιαίτερα με ένα ευρηματικό διαδραστικό θέμα, αναφερόταν στην υποστήριξη του μεγάλου έργου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου. Με τη συνεργασία της Κίνησης Πολιτών «ΔΙΑΖΩΜΑ», της οποίας η INTERAMERICAN αποτελεί μέλος, η Εταιρεία πρότεινε στους επισκέπτες του marketplace ένα παιχνίδι γνώσεων για την υγεία στην αρχαιότητα και για το Ασκληπιείο, σε τηλεοπτική οθόνη, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των περισσότερων συνέδρων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4# Ποιοτική Εκπαίδευση

ΝΝ: 9 Έλληνες στο πρόγραμμα υποτροφιών

Η NN Hellas και ο Όμιλος NN υλοποίησαν, για 5η συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters, παραμένοντας σταθεροί στις αξίες της εταιρείας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» και στην επένδυσή τους για την εκπαίδευση της νέας γενιάς.

Στο πλαίσιο του προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, εννέα  Έλληνες φοιτητές κέρδισαν υποτροφίες ύψους 5.000 έως 10.000 ευρώ  για να ξεκινήσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους τον Σεπτέμβριο σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια της Ολλανδίας. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια του ΝΝ Future Matters, κάθε ένας από τους σπουδαστές καθοδηγείται και υποστηρίζεται από ένα στέλεχος του NN Group.

Η διοικητική ομάδα της ΝΝ Ηellas υποδέχθηκε τους υποτρόφους στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρίας, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και συνομιλήσουν με την κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο.

Η κ. Πολιτοπούλου δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, που μέσω του προγράμματος NN Future Matters, προσφέρουμε για μία ακόμη χρονιά, τη δυνατότητα σε Έλληνες φοιτητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Ανώτατα Ιδρύματα του εξωτερικού. Η επιχειρηματικότητα των νέων αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους υποστηρίζουμε παρέχοντας τους τα κατάλληλα εφόδια για τη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία».

Υπότροφοι του προγράμματος NN Future Matters μαζί με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της NN Hellas, Μαριάννα Πολιτοπούλου, την Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και την Ματίνα Παπαϊωάννου, Διευθύντρια Marketing

Περισσότερα

8# Αξιοπρεπής Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη

Η Bayer Hellas στηρίζει την AIESEC Ελλάδος

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας του Ομίλου Bayer, η Bayer Ελλάς υποστηρίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά τον οργανισμό AIESEC Ελλάδος προσφέροντας τη δυνατότητα σε 10 νέους από όλο τον κόσμο να εργαστούν εθελοντικά σε MKO και ιδρύματα με σημαντικό έργο στην ελληνική κοινωνία.

Ειδικότερα, 10 εθελοντές από την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ινδία το χρονικό διάστημα από 18/06 έως και 30/07 προσφέρουν εθελοντική εργασία στις οργανώσεις Σχεδία και στο Σύλλογο ANKAA αναλαμβάνοντας να υποστηρίξουν τη λειτουργία τους και τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς τους. Οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα γραφεία της Bayer Ελλάς, όπου συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στη χώρα μας και τις ανάγκες των οργανώσεων στις οποίες θα βοηθήσουν.

Με αφορμή τη συνεργασία της εταιρείας με την AIESEC Ελλάδος, η Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Bayer Ελλάς δήλωσε σχετικά: «H συνεργασία μας με την AIESEC συνδυάζει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία της εταιρικής μας κοινωνικής υπευθυνότητας, τον εθελοντισμό και την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ενώ παράλληλα αναπτύσσει ηγετικά χαρακτηριστικά στους νέους ανθρώπους προσφέροντας παράλληλα σημαντική βοήθεια στο έργο οργανώσεων που έχουν αποδεδειγμένα σημαντική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία».

Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις η Bayer Ελλάς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, δεν σταματά να αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και με οδηγό τις αξίες της εταιρείας εργάζεται με πάθος σε παγκόσμιο επίπεδο ώστε μέσα από τα προϊόντα αλλά και τις δράσεις της να συμβάλει έμπρακτα στην διαρκή βελτίωση της ζωής των ανθρώπων αναδεικνύοντας διαρκώς την αποστολής της εταιρείας «Επιστήμη Για Μία Καλύτερη Ζωή».

Περισσότερα

Λιανεμπόριο

Fourlis: Δανειστική Βιβλιοθήκη για τους εργαζόμενους

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, ο όμιλος Fourlis εγκαινίασε φέτος μια νέα δράση για τους εργαζομένους του, τη δανειστική βιβλιοθήκη.

Δανειστικές βιβλιοθήκες λειτουργούν στα κεντρικά γραφεία του ομίλου στο Μαρούσι, στις εγκαταστάσεις της Trade Logistics στο Σχηματάρι καθώς και σε πέντε καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα (Αεροδρόμιο, Αιγάλεω, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα). Πρόκειται για μία δράση η οποία αναπτύχθηκε με στόχο να φέρει τους εργαζόμενους κοντά στο βιβλίο και να προωθήσει τη φιλαναγνωσία.

Για το σκοπό αυτό οι βιβλιοθήκες διαθέτουν μία σειρά τίτλων από διαφορετικές κατηγορίες, φιλοδοξώντας να καλυφθούν οι πολλές και διαφορετικές προτιμήσεις των εργαζομένων. rity52 \lsdloc

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ