H Mars στην κορυφή του Best Multinational Workplace στην Ευρώπη για δεύτερη χρονιά!

Date:

Share post:

Την κορυφαία θέση στον θεσμό Best Multinational Workplace σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέλαβε η Mars Inc. ενώ έλαβε και ειδικό βραβείο αναγνώρισης των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει σε επίπεδο στήριξης των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται (Community Involvement), κατά τη διάρκεια της τελετής Great Place To Work® 2017, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι.

Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης της Mars απέναντι στους Συνεργάτες της και της αφοσίωσης, του πάθους και της δημιουργικότητας που χαρακτηρίζει την εργασία τους. Σύμφωνα με τις αρχές της Mars Inc, η συνολική απόδοση της εταιρείας εξαρτάται από τη συνολική ικανοποίηση των εργαζομένων της.

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία εφαρμόζει πολιτικές που εστιάζουν στην αναγνώριση της αξίας των εργαζομένων της και στη δημιουργία του κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος, σε όποια χώρα και σε όποια θέση κι αν βρίσκονται. Ο Juan Martin, Regional President Multisales Europe, δήλωσε: «Αυτή η διάκριση αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα για την εταιρεία μας και μια επιβεβαίωση των αξιών μας. Κυρίως όμως είναι μια αναγνώριση που έρχεται από τους 18.400 συνεργάτες μας στην περιοχή αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίον εργάζονται και συνεργάζονται κάθε μέρα. Αυτό ακριβώς καθιστά την Mars μοναδική και μας κάνει υπερήφανους και αποφασισμένους να συνεχίσουμε να κρατάμε αυτό το επίπεδο κάθε μέρα».

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, η Myriam Cohen-Welgryn, Regional President Mars Petcare Europe μαζί με την Anne Geisert, General Manager Wrigley για Γαλλία και Βέλγιο, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτό το βραβείο, καθώς αποτυπώνει ακριβώς τι σκέπτονται οι εργαζόμενοί μας για την εταιρεία. Άλλωστε για εμάς στην Mars οι εργαζόμενοι αποτελούν προτεραιότητα και αυτή η πρόσφατη διάκριση επιβεβαιώνει ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση». Όσον αφορά την Ελλάδα, η Mars Hellas βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις του BEST WORKPLACES για 6 συνεχόμενες χρονιές, γεγονός που αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τις πολιτικές που εφαρμόζει η εταιρεία επενδύοντας στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η στρατηγική που ακολουθεί η Mars στον τομέα της διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού είναι μοναδική, καθώς βασικός στόχος είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου όλοι θα αισθάνονται καλά και θα έχουν τις κατάλληλες ευκαιρίες για να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους – είτε πρόκειται για millennials, είτε για γονείς, είτε για ανθρώπους που ολοκληρώνουν την επαγγελματική τους διαδρομή. Όλοι οι εργαζόμενοι στην Mars, οι οποίοι μάλιστα αποκαλούνται Συνεργάτες, διαθέτουν μια ξεχωριστή εταιρική κουλτούρα, που αποτελεί βασικό πυλώνα της πολιτικής της εταιρείας, ενώ ακολουθούν ‘Πέντε Αρχές’ βάσει των οποίων λαμβάνονται σε καθημερινή βάση οι όποιες αποφάσεις (Ποιότητα, Υπευθυνότητα, Αμοιβαιότητα, Αποτελεσματικότητα και Ελευθερία).

Related articles

Eurolife FFH:  Στήριξε το φεστιβάλ του «Μαζί για το Παιδί»

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή, ήταν το Εργαστήριο Κηπουρικής της Eurolife FFH.

Δήμος Αθηναίων: Νάσος Δάφνης, City Walls, Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα

Παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα εννέα (9) πρωτότυπα έργα της σειράς City Walls του του ελληνοαμερικανού καλλιτέχνη Νάσου Δάφνη.

Υπερταμείο, Microsoft και BYTE Computer: Συμφωνία για την Εταιρική Διακυβέρνηση

Ομιλικά οφέλη ως προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την εταιρική διακυβέρνηση και τον εξορθολογισμό δαπανών, με εξοικονόμηση 25% σε επίπεδο τριετίας.

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Skip to content