H NP Ασφαλιστική στηρίζει την προβολή της Β. Εύβοιας

Date:

Share post:

H NP Ασφαλιστική προσηλωμένη στην αρχή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) και με όραμα για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και του περιβάλλοντος του Β. Ευβοϊκού, θα είναι και το φετινό Καλοκαίρι του 2018, όπως και τα προηγούμενα 3 χρόνια, Μεγάλος Χορηγός στην αθλητική εκδήλωση «Σκυλλίας» που περιλαμβάνει τον κολυμβητικό διάπλου του Β. Ευβοϊκού.

Η εκδήλωση «Σκυλλίας 2018» θα διεξαχθεί στη Λίμνη Ευβοίας το διάστημα 25-26 Αυγούστου και είναι υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγ. Άννας και στα πλαίσια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ  «ΕΛΥΜΝΙΑ 2018».

Εκτός από τον διάπλου, η εκδήλωση περιλαμβάνει και την κατάδυση με «σκανταλόπετρα» όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, η οποία έχει εκτοξεύσει διεθνώς την προβολή της. Το Πολεμικό Ναυτικό τιμά κάθε χρόνο τη διοργάνωση με την συνεχή αποστολή κλιμακίου της Δ.Υ.Κ. ως ένδειξη απόδοσης τιμής στον πρώτο βατραχάνθρωπο στον κόσμο, τον Σκυλλία.

Η εκδήλωση «Σκυλλίας 2018» θα προβληθεί από ελληνικά (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και ξένα μέσα ενημέρωσης και θα παραβρεθούν πολιτειακοί παράγοντες, πολιτικοί και εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας, όπως χαρακτηριστικά έγινε το 2016, όπως η επίσημη έναρξη των Αγώνων έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Στήριξη της NP Aσφαλιστικής στην τοπική κοινωνία

Η Χορηγία της NP Ασφαλιστικής στη Διοργάνωση Μαραθώνιας Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης «Σκυλλίας 2018» αποτελεί μία έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας της Εύβοιας. Παράλληλα, η NP Ασφαλιστική συνεισφέρει σταθερά στην κοινωνία της Εύβοιας με κάθε πρόσφορο τρόπο μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και πρόσφατα δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κα. Ελένης Ευσταθίου για την μεγάλη προσφορά σε τρόφιμα προς την Επιτροπή Αλληλεγγύης του Δήμου κατά τις ημέρες της εορτής του Πάσχα.

Συνέδριο για την ανάπτυξη του Β. Ευβοικού

Η NP Ασφαλιστική θα είναι υποστηρικτής σε κάθε εκδήλωση για την προστασία, ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής του Β. Ευβοϊκού και στα πλαίσια αυτά θα συνδράμει χορηγικά και στη διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου για τον Β. Ευβοικό που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο 2018. Το συνέδριο έχει ως στόχο την ανάδειξη και την τουριστική αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς για την οποία είναι πασίγνωστη η περιοχή.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.