H QIVOS στηρίζει το έργο των Γιατρών του Κόσμου

Date:

Share post:

Η QIVOS, κορυφαίο marketing technology agency και μέλος του Ομίλου FF Group, προχώρησε στη χορηγία βασικών ειδών για τις ανάγκες της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου», στηρίζοντας έμπρακτα το πολύτιμο έργο τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί η QIVOS, 80 εργαζόμενοι της εταιρείας, με την αμέριστη υποστήριξη του Ομίλου FF Group ο οποίος διέθεσε αθλητικά είδη, συγκέντρωσαν και πρόσφεραν είδη ρουχισμού, λευκά είδη και σχολικά είδη για τα ασυνόδευτα παιδιά του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανήλικων των ΓτΚ και ρουχισμό για τους ηλικιωμένους άστεγους του Ξενώνα Νύχτας Αστέγων των ΓτΚ, ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο την σημαντική προσπάθεια της Οργάνωσης.

Η Φανή Χαρμπή, COO της QIVOS, σχολίασε: «Στην QIVOS, προσπαθούμε συνεχώς να υιοθετούμε κοινωνικά υπεύθυνες δράσεις που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συμμετέχουμε ενεργά με κάθε μέσο και να συμβάλλουμε, όπως και όσο μπορούμε, στη διαμόρφωση μίας καλύτερης κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, είναι μεγάλη μας χαρά να υποστηρίζουμε το σπουδαίο έργο Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών όπως είναι «οι Γιατροί Του Κόσμου», προάγοντας τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη, την ενότητα και την προσφορά σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η Ευγενία Θάνου, Γενική Διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου, δήλωσε: «Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος ευχαριστούν την εταιρεία QIVOS για την έμπρακτη στήριξή της στο έργο μας. Εκδηλώσεις ευαισθησίας σαν και αυτή, μας δίνουν τη δύναμη και το θάρρος να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, στηρίζοντας ανθρώπους που αυτήν την περίοδο το έχουν μεγάλη ανάγκη».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.