Η Hansaplast Sport κοντά στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου

Date:

Share post:

Η Hansaplast Sport συμμετείχε στην 35η διοργάνωση του Μαραθωνίου της Αθήνας, που έγινε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, αγκαλιάζοντας τον σημαντικό αυτό θεσμό.

H Hansaplast Sport, Επίσημος Υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας σε ένα project που φέρει την υπογραφή της 4Wise Monkeys, «περίμενε» τους δρομείς στο σημείο του τερματισμού προσφέροντας μια όαση δροσιάς, χαλάρωσης και αναζωογόνησης για αθλητές και αθλούμενους. Ταυτόχρονα, η ομάδα Hansaplast συμμετείχε ενεργά στο Μαραθώνιο δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό στον αγώνα ενώ μαζί με τον πρεσβευτή της, Γρηγόρη Σουβατζόγλου, και τις Mαρία-Λουίζα Βούρου και Άννα Πρέλεβιτς, ήταν εκεί για όλους εκείνους που πέρασαν από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Hansaplast.

Στο ειδικό αυτό σημείο, οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν κάτω από το Cooling Tube της Hansaplast Sport και να δοκιμάσουν το νέο καινοτόμο Hansaplast Cooling Gel που δροσίζει και ηρεμεί τους μύες προσφέροντας 100% ψυκτική δράση μετά την άθληση.

Περισσότεροι από 30.000 συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι πέρασαν από το σημείο δροσιάς της Hansaplast Sport, ενώ μοιράστηκαν περισσότερα από 20.000 δείγματα Hansaplast Cooling Gel.

Η Hansaplast Sport στο πλαίσιο της υποστήριξης της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης του Μαραθωνίου συμμετείχε και στην έκθεση Marathon Expo 2017, που ήταν αφιερωμένη στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από διαφορετικές χώρες. Από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου μέχρι και την παραμονή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, το Κλειστό Γήπεδο  Tae Kwon Do του Φαλήρου, γέμισε με τις τελευταίες καινοτομίες της Διεθνούς αθλητικής αγοράς και η Hansaplast Sport ήταν εκεί προσφέροντας συμβουλές στους δρομείς για τον αγώνα της επόμενης μέρας συστήνοντας το νέο προϊόν αλλά και παρέχοντας περισσότερα από 35.000 δείγματα για τις τσάντες των μαραθωνοδρόμων.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content