Η ΧΑΝΘ στηρίζει τον Στέργιο Αράπογλου

Date:

Share post:

Η ΧΑΝΘ, με μακρά πορεία στον ελληνικό αθλητισμό, στηρίζει τον δρομέα Στέργιο Αράπογλου, Γενικό Χειρουργό του «Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης», στην υλοποίηση του μεγαλύτερου δρομικού εγχειρήματος στην Ελλάδα.

Ο σπουδαίος αθλητής εμπνευσμένος από το όραμα του δρομέα υπεραποστάσεων Τάκη Σκουλή, που έχει χαρίσει μοναδικές διακρίσεις στη χώρα μας, ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ορμένιο του Νομού Έβρου για να διανύσει μία διαδρομή συνολικού μήκους περίπου 1400 km σε μόλις 23 ημέρες. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στο Ακρωτήριο Ταίναρον του Νομού Λακωνίας, καθιστώντας τον Στέργιο Αράπογλου τον πρώτο αθλητή που τρέχει από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδος μεταφέροντας σε όλη τη χώρα το μήνυμα του «καθαρού αθλητισμού».

Συγκεκριμένα, ο Στέργιος Αράπογλου θα κινηθεί μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και παράδρομων από άσφαλτο, σε χωματόδρομους και ορεινούς όγκους σε διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας. Η σύλληψη και ο σχεδιασμός της διαδρομής ανήκουν στον Τάκη Σκουλή, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε να την διατρέξει στις 29 Μαΐου 1995, διασχίζοντας 300 περίπου km πριν σταματήσει την προσπάθειά του λίγο έξω από τη Χρυσούπολη του Νομού Καβάλας.

Το εγχείρημα υποστηρίζεται από τη ΧΑΝΘ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ “THE GAME”, που αφορά το αντιντόπινγκ.

Η ΧΑΝΘ πιστή στις αξίες και το όραμά της, ενισχύει την προσπάθεια του Στέργιου Αράπογλου και φέρνει στο προσκήνιο την αξία του ευ αγωνίζεσθαι στηρίζοντας στην πράξη μια μοναδική πρωτοβουλία για τη χώρα μας. Με αίσθημα ευθύνης η Αδελφότητα οργανώνει ενέργειες που προάγουν τον ελληνικό αθλητισμό τόσο στο ελληνικό όσο και στο παγκόσμιο στερέωμα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

AMPLUS: Στη λίστα Best Workplaces in Technology

Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση που επιβραβεύει τη στρατηγική της εταιρείας για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου, δυναμικού και ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας για τους ανθρώπους της.

Μασούτης: Δράσεις για τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα συλλέχθηκαν περισσότερα από 30 τόνους απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.
Skip to content