Η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της κοντά στα παιδιά

Date:

Share post:

Η ΔΕΛΤΑ στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και των Μητέρων SOS, προσφέροντας σε τακτική βάση γάλα και γιαούρτι για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που διαμένουν στις δομές των Παιδικών Χωριών SOS στην Αττική και εξασφαλίζοντας, με την προσφορά αυτή, τα βασικά για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών διατροφικά αγαθά.

Φέτος το Σεπτέμβριο, η ΔΕΛΤΑ, θέλοντας να ενισχύσει περισσότερο τη συνεισφορά της, υλοποίησε την πρωτοβουλία «ΣΧΟΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ», με στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες των παιδιών των Παιδικών Χωριών SOS στην Αττική με σχολικά είδη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν εθελοντική δράση, με πρωταγωνιστές τα παιδιά των εργαζόμενων, και συγκέντρωσαν σχολικά είδη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική. Με την επιθυμία κάθε παιδί να επιστρέψει φέτος στο σχολείο με χαρά, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα, η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της προσέφεραν σε κάθε ένα παιδί, όλων των ηλικιών, τη νέα του σχολική τσάντα, γεμάτη με την κασετίνα, τα τετράδια, τα χρωματιστά μολύβια και ό,τι ακόμη χρειάζεται για το σχολείο του.

Τα σχολικά είδη παρέδωσαν στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS εργαζόμενοι της εταιρείας με τα παιδιά τους, σε εκδήλωση που έγινε στο Χωριό της Βάρης, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό και στο έργο των Μητέρων SOS, που τα φροντίζουν καθημερινά με αγάπη και τους συμπαρίστανται σε κάθε τους ανάγκη.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, με ευαισθησία και συνέπεια, προσφέρει επί σειρά ετών στην κοινωνία προϊόντα της που ξεπερνούν τις 1.000.000 μερίδες κάθε χρόνο, με σκοπό την κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών των συνανθρώπων μας, δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί και την οικογένεια. Παράλληλα, οι εργαζόμενοί της, με κάθε ευκαιρία, προσφέρουν και οι ίδιοι, υλοποιώντας ποικίλες δράσεις εθελοντισμού.

Δείτε το σχετικό video στο https://www.youtube.com/watch?v=nckmqgOt8JU

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content