Η Διεθνής Εταιρεία Στήριξης της Οικογένειας «ΦΡΟΝΤΙΔΑ»

Date:

Share post:

Η Διεθνής Εταιρεία Στήριξης της Οικογένειας «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία πιστοποιημένη στα μητρώα των ΜΚΟ των Υπουργείων Εξωτερικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την αναγνώριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικογένειας που στη σημερινή εποχή είναι:

• Ενδοοικογενειακή βία

• Παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων και ανθρωπίνων οργάνων (trafficking)

• Υποστήριξη και συμβουλευτική εφήβων

• Υπογεννητικότητα

• Κακή διατροφή
Για τον σκοπό αυτό η «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» εκπονεί προγράμματα για τη συνεχή ενημέρωση της κοινωνίας ως προς τα προβλήματα της οικογένειας, την αφύπνιση και ενεργοποίηση της κοινής γνώμης στα καθημερινά προβλήματα της οικογένειας με έμφαση στους νέους και την τρίτη ηλικία.

Επίσης, η «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» λειτουργεί

• Ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες και μητέρες με τα παιδιά τους

• Κέντρο Υποδοχής και Γραφείο Ενημέρωσης

• Κέντρο Ψυχολογικής Στήριξης θυμάτων και θυτών

• Κέντρο Έρευνας και Μελέτης των Αιτίων της βίας
Η λειτουργία και δράση της Εταιρείας υποστηρίζεται από χορηγούς, συνεργαζόμενους φορείς, υποστηρικτές και εθελοντές που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές της και χωρίς την υποστήριξη των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του έργου της.

210 6923136 / 210 8103496 , Μεσσηνίας 3, 115 26, Αμπελόκηποι

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.