Η Δίρφυς συνδέει την επωνυμία της με την κοινωνική συνεισφορά

Date:

Share post:

Η Δίρφυς συνδέει το όνομά της με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο για αυτό και στηρίζει σε κάθε ευκαιρία αθλητικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις σε τοπικό πανελλαδικό επίπεδο.

Ειδικότερα, η εταιρεία πρόσφατα στήριξε την Εθνική Ομάδα Βόλεϊ ανδρών κατά την προετοιμασία της στην Κάρυστο ενώ για μια ακόμα χρονιά «αγκάλιασε» την πρωτότυπη διοργάνωση πανελλήνιων αγώνων τοξοβολίας του Συλλόγου Ιπποβάτες, που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Ταυτόχρονα, η Δίρφυς συνεισέφερε εκ νέου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ Αμαζόνες, που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία δροσίζοντας τους συμμετέχοντες του summer camp, καθώς και στο sports summer Camp της ομάδας του Άρη ενώ φρόντισε να κρατήσει ενυδατωμένους τους παίκτες της ομάδας ΑΝΕΔΗΚ Κάμπος Κρανιδίου. 

Επιπλέον, η ευβοϊκή εταιρεία εμφιάλωσης νερού, θέλοντας να συμβάλλει στο αξιόλογο έργο του ΚΕΘΕΑ «Διάβαση» αποδέχτηκε με χαρά το αίτημα για προσφορά στη θεατρική ομάδα του Συλλόγου. Με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στη πρόοδο της τοπικής κοινωνίας ανταποκρίθηκε με θέρμη στην κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας. Παράλληλα, η Δίρφυς προσέφερε ποσότητες εμφιαλωμένου νερού στη Μητρόπολη Χαλκίδας με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της Μονής λόγω χρόνιων προβλημάτων έλλειψης πόσιμου νερού. Επιπλέον, αποτέλεσε χορηγό στο 10ο Αντάμωμα της Ταναΐδας του Οικολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αττάλης «ο Απόγκρεμος». 

Με ταυτόχρονες και πολλαπλές χορηγίες η Δίρφυς αναδεικνύει το έντονα κοινωνικό της πρόσωπο με στόχο την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».