Η DUR Supporting Partner στο 8ο Συνέδριο Infocom Security 2018

Date:

Share post:

Η εταιρεία ανδρικής ένδυσης DUR αποτέλεσε χορηγό της 9ης Διοργάνωσης του Infocom Security  2018, με τίτλο «Ο GDPR έρχεται! Η Ψηφιακή Ασφάλεια… μετά την επόμενη μέρα!», που πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Απριλίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Η κορυφαία ετήσια συνάντηση 2.000 επαγγελματιών της επιστημονικής και τεχνολογικής κοινότητας στην Ελλάδα, με θέμα την ενημέρωση για την Ασφάλεια των Πληροφοριών και τις αλλαγές που προκύπτουν στην προστασία των ψηφιακών δεδομένων των επιχειρήσεων με την επικείμενη εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), υποστηρίχθηκε από τη χορηγία της εταιρείας DUR.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η DUR ακολουθώντας τη φιλοσοφία της για ενίσχυση πρωτοβουλιών που προάγουν την ενημέρωση για τις εξελίξεις των τεχνολογιών αιχμής, πλαισίωσε με τη χορηγία της το διαδραστικό Συνέδριο που προσέγγισε επιχειρηματικά με επιστημονικό και τεχνολογικό ενδιαφέρον το επίκαιρο ζήτημα του cyber security.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content