Η Epson στο Deree Open Fest για δεύτερη συνεχή χρονιά

Date:

Share post:

Η Epson, η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας παγκοσμίως, έλαβε μέρος για δεύτερη χρονιά στο Deree Open Fest, παρουσιάζοντας τις πρωτοπόρες τεχνολογίες της στην εκτύπωση και τη βιντεοπροβολή, που αποτελούν τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο χώρο της εκπαίδευσης, με τις τελευταίες ειδικότερα να προσφέρουν δυνατότητες συνεργασίας κατά την εκπαιδευτική διαδικασία. Το διήμερο Φεστιβάλ περιλάμβανε πληθώρα εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως η εντυπωσιακή έκθεση Tech Fair, ένα μίνι φεστιβάλ τεχνολογίας το οποίο καλεί τους επισκέπτες να ακολουθήσουν τα πιο σύγχρονα trends σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φιλοξενώντας τα πιο τελευταία προϊόντα τεχνολογίας.

Η Epson, σταθερός υποστηρικτής των ενεργειών που προάγουν την εκπαίδευση και στοχεύουν στην βελτίωση της διαδικασίας βιωματικής μάθησης, παρουσίασε, στο πλαίσιο του Tech Fair, καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν την εκπαιδευτική εμπειρία, όπως ο υπερσύγχρονος διαδραστικός βιντεοπροβολέας EB-696Ui και ο καινοτόμος εκτυπωτής EcoTank ITS L3070.

Βιντεοπροβολέας EB-696Ui

Πρόκειται για ένα πολύ-λειτουργικό, πρωτοποριακό εργαλείο διδασκαλίας με διάδραση αφής και ηλεκτρονικών μαρκαδόρων και επειδή το μέγεθος της οθόνης μετράει, προσφέρει μεγάλη επιφάνεια προβολής έως 100 ίντσες, με ευελιξία, καθώς οι εικόνες προβάλλονται από πολύ μικρή απόσταση με ελάχιστες σκιάσεις και αντανάκλαση, για ένα συναρπαστικό μάθημα. Χάρη στο λόγο αντίθεσης 16.000:1 και την είσοδο HDMI, οι σπουδαστές μπορούν να απολαμβάνουν ευκρινή και καθαρή εικόνα.

Εκτυπωτής EcoTank ITS L3070

Ο εκτυπωτής νέας γενιάς, EcoTank ITS L3070 διαθέτει έναν πρωτοποριακό συμπαγή και κομψό σχεδιασμό, με και βελτιωμένα φιαλίδια που εξασφαλίζουν ένα νέο σύστημα εύκολης αναπλήρωσης. Το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά και όλα τα μοντέλα της σειράς EcoTank ITS, αποτελούν το μέλλον της οικιακής εκτύπωσης, καθώς προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλού κόστους εκτύπωση στο σπίτι, με την εγγύηση και την απαράμιλλη ποιότητα της Epson.

Η Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas σχολίασε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετείχαμε για ακόμη μια χρονιά στο Deree Open Fest, εμπλουτίζοντας το Tech Fair με τις πρωτοποριακές λύσης εκτύπωσης και βιντεοπροβολής της Epson. Οι τεχνολογίες μας, είτε πρόκειται για υψηλής ποιότητας και αξιόπιστους εκτυπωτές, είτε για βιντεοπροβολείς που προωθούν τη διαδραστική διδασκαλία, στοχεύουν άμεσα στην βελτίωση της εκπαίδευσης στις αίθουσες διδασκαλίας, διευρύνοντας τις δυνατότητες και πρακτικές μάθησης για καθηγητές και μαθητές».

Το 2ο Deree Open Fest πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Ιουνίου στους χώρους του Deree – The American College of Greece και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη διοργάνωση θα διατεθούν για το Ταμείο Υποτροφιών του Deree – The American College of Greece, με στόχο να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες εκπαίδευσης στους νέους.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.