Η Eurolife FFH Μεγάλος Χορηγός του HIGGS Donors Speed Dating Event

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Η Eurolife  FFH ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του 5ουHIGGS Donors Speed Dating Event, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 104 μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και 40 εκπροσώπων από επιχειρήσεις, κοινωφελήιδρύματα και πρεσβείες. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να δώσει στους εκπροσώπους των ΜΚΟ τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο και τις δράσεις τους σε υποψήφιους χρηματοδότες, μέσα από σύντομες συναντήσεις που βασίζονται στη λογική του speeddating. Η φετινή διοργάνωση, με κριτήριο την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκε online.

Για τη EurolifeFFHέχει ιδιαίτερη αξία να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας των πολιτών, υποστηρίζοντάς τη με πράξεις. Το HIGGS Donors Speed Dating Eventείναι μια ετήσια συνάντηση με μεγάλη σημασία για όλες τις ΜΚΟ που συμμετέχουν, καθώς τους επιτρέπει να γνωρίσουν από κοντά και να δικτυωθούν με πιθανούς χρηματοδότες, διερευνώντας ταυτόχρονα το ενδεχόμενο για συνεργασίες. Η Eurolife FFHσυναντήθηκε διαδικτυακά με εκπροσώπους από 20 διαφορετικές ΜΚΟ, των οποίων η δράση αναπτύσσεται σε θέματα όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η υγεία, η κοινωνική πρόνοια, ο πολιτισμός, το περιβάλλον και η νεανική και γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Ως Μεγάλος Χορηγόςτου 5ου HIGGS Donors Speed Dating Event, ηEurolife FFH συμμετείχε ενεργά σε έναν δημιουργικό διάλογο που δίνει μια μοναδική ευκαιρία σε φορείς από την κοινωνία των πολιτών να παρουσιάσουν το όραμα και τις δράσεις τους. Για την εταιρεία, αξία έχει ναι είναι δίπλα τους με πράξεις, υποστηρίζοντας το έργο τους που κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων καθημερινά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!