Η Ευρωκλινική «στηρίζει» το Greece Race for the Cure

Date:

Share post:

Η Ευρωκλινική Αθηνών στηρίζει έμπρακτα και φέτος, τη διοργάνωση του Greece Race for the Cure, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ενημέρωσης που υλοποιεί.

Για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η Ευρωκλινική, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», δημιούργησε ένα πρωτοποριακό και εύχρηστο application ενημερωτικού χαρακτήρα.

Βασικός στόχος της Ευρωκλινικής με το applicationείναι να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες μέσα από ένα παιχνίδι ερωτήσεων και infotipsνα κατανοήσουν τη σημαντικότητα της έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού.

Το Greece Race Contest Application by Ευρωκλινική, θα βρίσκεται στις επίσημες σελίδες Facebookτης Ευρωκλινικής και του Άλματος Ζωής από 25 Σεπτεμβρίου και έως 5 Οκτωβρίου αλλά και την ημέρα του αγώνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου μέσα από tabletsή τα smartphonesτους οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν και να ενημερώνονται αλλά και να κερδίζουν σημαντικά δώρα υγείας.

 

Αυτή τη μέρα γιορτής και ευαισθητοποίησης ο όμιλος Ευρωκλινικής ενώνει τις δυνάμεις του, γίνεται μια μεγάλη αγκαλιά με συμμετοχή πάνω από 150 δρομέων και τρέχει στο Race for the Cure® για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Ευρωκλινική

Το Race for the Cure® είναι ένας αγώνας – θεσμός στον παγκόσμιο χάρτη και πραγματοποιείται σε 150 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, το Greece Race for the Cure® είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως, χάρις στη συμμετοχή σχεδόν 31.000 χιλιάδων ατόμων για το 2016, που ένωσαν τις δυνάμεις τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωκλινική Αθηνών διαθέτει εξειδικευμένο, υπερσύγχρονο Κέντρο Μαστού το οποίο παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε γυναίκες όσον αφορά την πρόληψη, τη διάγνωση και την θεραπεία των παθήσεων του μαστού. Η Ιατρική δε ομάδα του τμήματος μαστού διαθέτει επίσης πλούσια επιστημονική κατάρτιση ενώ χαίρει της αναγνώρισης του ελληνικού και διεθνούς ιατρικού κόσμου.

Η κ. Φιορίτα Πουλακάκη, Διευθύντρια Χειρουργικής Κλινικής Μαστού,Ευρωκλινικής Αθηνώνανέφερε σχετικά: «Είναι μια ημέρα γιορτής για όλες τις γυναίκες! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συμβάλουμε σε μια ενέργεια με τόσο δυνατή επίδρασηκαι ενημέρωση όπως αυτή του GreeceRacefortheCure®. ΤοΤμήμα Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια και μια ομάδα επιστημόνων για τη φροντίδα της γυναίκας, ικανοποιώντας κάθεανάγκη για έγκαιρη και σωστή διάγνωση μέχρι και την ολοκλήρωση της θεραπείας της».

Αντίστοιχα, ο κ. Πέτρος Μαλακάσης, Διευθυντής Απεικονιστικού Τμήματος Διάγνωσης Μαστού & Οστικής Πυκνομετρίας της Ευρωκλινικής Αθηνών, είπε: «Ο αγώνας κατά του καρκίνου του μαστού είναι καθημερινός και δύσκολος. Είμαστε κι εμείς μέρος της μεγάλης ανθρώπινης αλυσίδας που τρέχει στο Race for the Cure® και είμαστε παρόντες να στηρίξουμε κάθε γυναίκα με την εξειδικευμένη ιατρική μας ομάδα».

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content