Η Goodyear Dunlop Ελλάς ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Date:

Share post:

Η Goodyear Dunlop Ελλάς απέσπασε σημαντική διάκριση στο πλαίσιο των βραβείων “Best Workplaces 2017”, στην κατηγορία  επιχειρήσεων που απασχολούν 20-49 εργαζόμενους.

Η έρευνα Best Workplaces διοργανώθηκε 15η συνεχή χρονιά από το Great Place to Work®, με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και έχει στόχο τη βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Η διάκριση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει η Goodyear Dunlop Ελλάς θέτοντας ως προτεραιότητα την εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και την φροντίδα προς αυτούς.

Η Goodyear Dunlop Ελλάς διαθέτει πρόγραμμα επιβράβευσης αλλά και λοιπών παροχών προς όλους τους εργαζόμενους, στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, ομαδική ασφάλιση υγείας η οποία καλύπτει πλήρως εκτός από τα μέλη της εταιρείας και τις οικογένειές τους, ετήσιο ιατρικό έλεγχο check-up, διαγνωστικές εξετάσεις για όλους και προνομιακές τιμές σε συνεργαζόμενο οδοντίατρο.

Επιπροσθέτως, προβλέπεται επιβράβευση της ακαδημαϊκής επίδοσης για τα παιδιά εργαζομένων που περνούν σε σχολή ΑΕΙ καθώς και για την ολοκλήρωση των σπουδών τους με  βαθμό μεγαλύτερο του 8.

Στους εργαζομένους της Goodyear Dunlop παρέχεται επίσης δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο και προσφέρονται ως δώρο κουπόνια/ διατακτικές σίτισης τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Εκτός από το δώρο γάμου όλοι οι γονείς λαμβάνουν επίδομα παιδικού σταθμού τον μήνα για κάθε παιδί ενώ οι νέοι πατεράδες δικαιούνται παραπάνω ημέρες άδεια πατρότητας.

Επιπλέον για κάθε 5 έτη υπηρεσίας στην εταιρεία παρέχονται έξτρα ημέρες άδεια. Τέλος, η εταιρεία διοργανώνει και μία σειρά δράσεων και ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα  για την ενίσχυση των διαπροσωπικών σχέσεων, όπως εκδηλώσεις, διαδραστικές εκδρομές, γεύματα ανά τμήμα και λειτουργία θεατρικής ομάδας.  Με αφορμή την βράβευση αυτή ο κ. Νίκος Σπανός, Γενικός Διευθυντής της Goodyear Dunlop Ελλάς δήλωσε : «H διάκριση στον θεσμό Best Workplaces μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους καθώς αφορά έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα για κάθε επιχείρηση, αυτόν του Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Η συγκεκριμένη βράβευση αναδεικνύει τη συνέπεια των πολιτικών της Goodyear Dunlop Ελλάς για την εξέλιξη, την επαγγελματική ανάπτυξη και την επιβράβευση του ανθρώπινου δυναμικού της ενώ παράλληλα αντανακλά τη διαρκή δέσμευση μας να επενδύουμε  στο ανθρώπινο κεφάλαιό μας, που αποτελεί την κινητήριο δύναμη μας».

Πηγή:tiresandparts.net

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content