Η IΚΕΑ του ομίλου Fourlis στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Date:

Share post:

Για 5η συνεχή χρονιά, τα μέλη της ΙΚΕΑ Running Team έδωσαν ραντεβού την Κυριακή 1η Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και έτρεξαν για ένα πολύ καλό σκοπό, την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της ΙΚΕΑ, “Σταθμοί Χαράς”.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αποτελεί ένα μεγάλο αθλητικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός, στο οποίο η ΙΚΕΑ, συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο από τη θέση του Χορηγού. Φέτος, οι συμμετοχές με την IKEA Running Team ξεπέρασαν τις 1.000 και ανάμεσα σε αυτές ήταν οι Αποστόλης Τότσικας, Γιώργος Λέντζας, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Θοδωρής Μαραντίνης, Μάνος Γαβράς, Ρούλα Ρέβη, Τόνια Σωτηροπούλου και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζαρουχλιώτης.

Από το Σάββατο, λειτουργούσε το περίπτερο της ΙΚΕΑ στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου τα μέλη της ΙΚΕΑ Running Team επισκέπτονταν για να παραλάβουν τις συμμετοχές τους. Εκεί, τους δόθηκε η ευκαιρία να κρατήσουν για πάντα ζωντανή τη στιγμή του Μαραθωνίου μέσα από τις φωτογραφίες που έβγαλαν στο καθιστικό της ΙΚΕΑ με τους δικούς τους ανθρώπους. Οι μικροί μας φίλοι ανέπτυξαν τη δημιουργικότητά τους ζωγραφίζοντας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο για εκείνους χώρο.

Για το 2018, η ΙΚΕΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί «Σταθμούς Χαράς», μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2013 και μέσω της οποίας στηρίζει και εξοπλίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της χώρας. Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, το 2018 θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει 10 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Στην ΙΚΕΑ και στον Όμιλο FOURLIS πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο γι’ αυτό και δε θα σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε, για να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content