Η Interamerican με «To Χαμόγελο του Παιδιού» για το Πάσχα

Date:

Share post:

Εκδηλώσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» συνέδραμε και φέτος η Interamerican, εν όψει του Πάσχα.

Η εταιρεία φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις των κεντρικών γραφείων της και των γραφείων της Καλλιθέας (εταιρεία Βοήθειας, Anytime και ΙΤ & Services) στις 30 Μαρτίου, το bazaar με πασχαλινά δώρα που δημιούργησαν οι εθελοντές των εργαστηρίων του οργανισμού. Το bazaar υποστήριξαν με τις αγορές τους οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Παράλληλα, η Interamerican ήταν χορηγός ασφάλισης αστικής ευθύνης και στο «Bazaar for a Smile», που οργάνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου στο Ωδείο Αθηνών. Στο bazaar προσφέρθηκαν είδη ένδυσης από επώνυμους σχεδιαστές μόδας και πασχαλινά είδη από εταιρείες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, με τα έσοδα να διατίθενται για το έργο και τις δράσεις του οργανισμού.

Επισημαίνεται ότι η Interamerican υποστηρίζει σταθερά εδώ και πολλά χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κυρίως ως χορηγός ασφάλισης του στόλου οχημάτων του οργανισμού -που υπερβαίνουν τα 100- και των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται για την ενίσχυση του οργανισμού.

Στη φωτογραφία: Στιγμιότυπο από το bazaar του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα κεντρικά γραφεία της INTERAMERICAN.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content