Η Κωτσόβολος χορηγός του Ελληνικού και Παγκόσμιου τελικού eSports WRC 9

Date:

Share post:

Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο τελικός του κορυφαίου εικονικού αγώνα, το Πρωτάθλημα eSports WRC 9 θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα και η Κωτσόβολος είναι υπερήφανος χορηγός του μεγάλου θεσμού. Το Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos θα δώσει το «σήμα εκκίνησης» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ

Από κάθε γωνιά του κόσμου, χιλιάδες λάτρεις του μηχανοκίνητου και ηλεκτρονικού αθλητισμού και gamers, συμμετέχουν στις ειδικές διαδρομές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, μέσω του ηλεκτρονικού παιχνιδιού WRC, διεκδικώντας το πρωτάθλημα. Από τους διαγωνιζόμενους, 8 θα αποκτήσουν τη «χρυσή σκυτάλη» συμμετοχής με φυσική παρουσία στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας. Το έπαθλο του μεγάλου νικητή είναι ένα Toyota GR Yaris, αλλά η εμπειρία και απόλαυση των εικονικών αγώνων προσομοίωσης στις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ των Θεών είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή, όχι μόνο για τους διαγωνιζόμενους, αλλά και για τους θεατές. Παράλληλα με την απόφαση διεξαγωγής του τελικού eSports WRC στη χώρα μας, οι διοργανωτές δίνουν wildcard στην Ελλάδα και στην Κύπρο για μία θέση μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου! 

Η Κωτσόβολος, ως κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, υποστηρίζει τον θεσμό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και του Acropolis Rally21 eSports presented by Kotsovolos, προσφέροντας και η ίδια εμπειρίες υψίστης ταχύτητας και τεχνολογίας χωρίς εμπόδια σε όλους τους ανθρώπους.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η MYTILINEOS στους ESG Leaders του δείκτη MSCI

Η σημαντική αυτή επίδοση ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την είσοδο, για πρώτη φορά, της MYTILINEOS στον δείκτη MSCI.

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.

Costa Navarino: Μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 80% το 2022

Η μείωση οφείλεται στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές μέσω πιστοποιητικών προέλευσης, τη μείωση χρήσης LPG καθώς και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας / ανά διανυκτέρευση. 
Skip to content