Η LG εξοπλίζει την κινητή μονάδα Ithaca Laundry με δύο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

H LG Electronics (LG), συνεχίζει να στηρίζει ενεργά το έργο της Ithaca αντικαθιστώντας τον εξοπλισμό της κινητής μονάδας Ithaca Laundry, με δύο ολοκαίνουριαστεγνωτήρια LG.

Τα στεγνωτήρια που αντικαταστάθηκαν,δόθηκαν σε οικογένειες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Τανέα στεγνωτήρια με δυνατότητα στεγνώματος σε χαμηλή θερμοκρασία, ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα, την υψηλή απόδοσή τους, αλλά και για την εξοικονόμηση ενέργειας έως και 23%, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία DUAL Inverter Heat Pump™ και το ψυκτικό μέσο R290. Επιπλέον, με τον Συμπυκνωτή Αυτόματου Καθαρισμού που παρέχει την κατάλληλη ροή αέρα, διατηρείται υψηλή απόδοση στεγνώματος, με αποτέλεσμα τα ρούχα να επιστρέφονται στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, καθαρά και στεγνά.

Η LGμε σεβασμό και ευαισθησία στα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, φροντίζει για την επίλυση των προβλημάτων καθαριότητας των ρούχων των αστέγων της Αθήνας, παρέχοντας όλο τοναπαραίτητο εξοπλισμό γιατην κινητή μονάδα της Ithaca, έχοντας επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 20.074επισκέψεις με 100.370 κιλά καθαρών και στεγνών ρούχων, ενώ έχουν εξυπηρετηθεί 6.500 ωφελούμενοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!