Η Mastercard στηρίζει το Greece Race for the Cure

Date:

Share post:

Η Mastercard, στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», ως μεγάλος χορηγός του digital Greece Race for the Cure® 2020.

Φέτος, ο μεγαλύτερος αγώνας κοινωνικού σκοπού στην Ελλάδα, στη 12η χρονιά διεξαγωγής του και στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία του Covid-19, αλλάζει μορφή και διενεργείται διαδικτυακά, από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Η Mastercard,  αποτελεί σταθερό σύμμαχο στην προσπάθεια ενημέρωσης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρεία αναμένεται να δώσει δυναμικά το  «παρών» στον αγώνα ορόσημο για την Ελλάδα, συμμετέχοντας με τη δική της δρομική ομάδα, και προωθώντας τις δράσεις της διοργάνωσης μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας της και το δίκτυο συνεργατών της. Μέσα από μία κοινή πορεία πέντε χρόνων, η Mastercard έχει ενισχύσει εμπράκτως τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», συνεισφέροντας στις ενέργειές του για τη στήριξη των ασθενών με καρκίνο του μαστού, των εργαζομένων υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η νέα μορφή της διοργάνωσης, πρόκειται να αποτελέσει μία μεγάλη πανευρωπαϊκή γιορτή, καθώς 30 διοργανώσεις Race for the Cure® από ολόκληρη την Ευρώπη, πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους το τελευταίο τριήμερο του Σεπτεμβρίου, σε μια «ψηφιακή» εκδήλωση διάρκειας τριών ημερών. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον αγώνα, μπορούν να λάβουν μέρος από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, περπατώντας την απόσταση των 3 χιλιομέτρων, ή τρέχοντας αυτή των 5 χιλιομέτρων στον χώρο της δικής τους επιλογής. 

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι για τη συνεργασία που έχουμε χτίσει με το Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», μέσα από την υποστήριξη μας στο Greece Race for the Cure® τα τελευταία πέντε χρόνια. Φέτος, σε μια δύσκολη συγκυρία, χαράζουμε και πάλι μαζί τον δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού, με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο καθένας μόνος του, αλλά και όλοι μαζί, τρέχουμε σε μια μεγάλη πανευρωπαϊκή γιορτή, στηρίζοντας έναν πολύ σημαντικό σκοπό και μία διοργάνωση ανεκτίμητης αξίας».

Η Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού  «Άλμα Ζωής», δήλωσε χαρακτηριστικά για τη φετινή διοργάνωση: «Μπορεί, στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία, η πραγματοποίηση του Greece Race for the Cure® με το μαζικό γιορτινό χαρακτήρα που το έχουμε συνηθίσει να μην είναι εφικτή για φέτος, ο αγώνας μας, όμως, θα πραγματοποιηθεί προσαρμοσμένος στις συνθήκες που επιβάλλουν τα δεδομένα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Γι’ αυτό γίνεται digital, ως μέρος του digital Race for the Cure® 2020, που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε 30 πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, αποδεικνύοντας ότι καμία συνθήκη δε μπορεί να μας εμποδίσει να βάλουμε και φέτος το δικό μας “λιθαράκι”  στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ο οποίος εξακολουθεί να υπάρχει ανεξαρτήτως συνθηκών. Η Mastercard είναι μαζί μας για 5η συνεχή χρονιά ως Μέγας Χορηγός του Greece Race for the Cure®, συνεχίζοντας ως πολύτιμος συνοδοιπόρος μας στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.  Σας περιμένουμε όλους στις 25-26-27.09.2020 για να εκπροσωπήσουμε δυναμικά την ελληνική συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό digital Race for the Cure® 2020!»

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content