Η Mercedes-Benz συνεχίζει να προσφέρει έμπρακτα στο ΕΚΑΒ

Date:

Share post:

Από την αρχή της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης, με τους Διασώστες, τους Ιατρούς και τους Νοσηλευτές του να ανήκουν, και αυτοί, στους σημερινούς ήρωες που επιτελούν το καθήκον τους μαζί με όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό.

Από την πρώτη στιγμή , η Mercedes-Benz Ελλάς, αντιλαμβανόμενη τις μεγάλες ανάγκες που προέκυψαν και πάντοτε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ, βρέθηκε στο πλευρό του Οργανισμού, παραχωρώντας για όλη τη διάρκεια του 1ου κύματος της πανδημίας τρία ελαφρά επαγγελματικά οχήματα– ένα Citan και δύο Sprinter – για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών μεταφοράς υγειονομικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Η μάχη ωστόσο συνεχίζει να μαίνεται, με το δεύτερο κύμα της πανδημίας να είναι πολύ πιο σφοδρό από το πρώτο και οι ανάγκες για το κοινό καλό είναι ακόμα πιο επιτακτικές. Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή του ΕΚΑΒ, όπου τα ασθενοφόρα με τους Διασώστες και τους Ιατρούς καλούνται να πραγματοποιούν απρόσκοπτα το έργο τους για την παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και την έγκαιρη διακομιδή των συνανθρώπων μας προς τους Υγειονομικούς Σχηματισμούς, η Mercedes-BenzΕλλάς συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το έργο του Οργανισμού, παραχωρώντας δύο ακόμα οχήματα –ένα CitanVan 109 dLong και έναV itoVan 111 dLong–ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες για μεταφορά υγειονομικών και ιατροτεχνολογικών υλικών προς τα Παραρτήματα και τους Τομείς του ΕΚΑΒ ανά την Ελλάδα.

Η προσφορά της Mercedes-BenzΕλλάς όμως δε σταματά εδώ, καθώς προέβη και στη δωρεά ενός εκ των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που έχουν ήδη παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ, αυξάνοντας το διαθέσιμο στόλο του Οργανισμού με ένα CitanVan 109 Long.

Μία ακόμα μικρή πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης από τη Mercedes-Benz Ελλάς στο μεγάλο αγώνα που δίνει το σύνολο της κοινωνίας μας για τον περιορισμό της πανδημίας.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content