Η SΑΝΙΤΑS συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά μέσω του Μπορούμε

Date:

Share post:

Στον απόηχο της πανδημίας COVID-19, η Sanitas, το No1 brand προϊόντων οικιακής φροντίδας του Ομίλου Σαράντη, συνεχίζει τις προσπάθειές της, ώστε να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο εντατικοποιώντας τις δράσεις ευθύνης της.

Η SANITAS πραγματοποιεί νέες δράσεις ευθύνης, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη ΜΚΟ «Μπορούμε» για να ενισχύσουν το έργο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Δυτικής Αθήνας και του Ιερού Ναού Αγίων Ασωμάτων Θησείου – Αγ. Γεωργίου Χατζηκώστα.

Φέτος «Η συνταγή του Πάσχα είναι η αγάπη» για τη SANITAS, προσφέροντας για ακόμα μία φορά 100.000 μερίδες φαγητού και 6.000 είδη συσκευασίας για να ενισχύσει δύο οργανισμούς που υποστηρίζουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σε μια δύσκολη συγκυρία για την ελληνική κοινωνία.

Με αίσθημα βαθιάς ευθύνης, η SANITAS στέκεται αρωγός στο έργο της ΜΚΟ «Μπορούμε» για 4η συνεχόμενη φορά και ενισχύει το έργο της, ώστε καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη. Μέχρι στιγμής, η SANITAS έχει προσφέρει 400.000 μερίδες φαγητού και περισσότερα από 20.000 είδη συσκευασίας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η SANITAS ως brand του Ομίλου Σαράντη, εντείνει τις προσπάθειές της να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Σε μια περίοδο όπου η ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου αποτελεί βασικό μέλημα, η SANITAS παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και θα συνεχίσει τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content