Η Sportingbet υποστηρικτής του Make a Wish Ελλάδος

Date:

Share post:

Η Sportingbet συνεχίζοντας τις κοινωνικές δράσεις ευαισθητοποίησης απέναντι στα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες, συνέβαλε πρόσφατα στην εκπλήρωση ευχών δύο παιδιών που μάχονται ενάντια σε μία πολύ σοβαρή για τη ζωή τους ασθένεια. Οι ευχές των παιδιών αυτών είναι ολοκληρωμένες εμπειρίες, έτσι σχεδιασμένες από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ώστε να έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές τους.

Η Sportingbet έδωσε την ευκαιρία σε δύο εφήβους, τη Μαρία και τον Γιάννη, να πραγματοποιήσουν την ευχή τους προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα Barcelona – Valencia σε VIP Player’s zone θέσεις. Και τα δύο παιδιά έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία και επέστρεψε πολύ χαρούμενα και, κυρίως, αισιόδοξα για το μέλλον τους.

Η Ιωάννα Μπερίου, μιλώντας για τη Sportingbet είπε: «Όλοι εμείς στη Sportingbet, είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι, που έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ευχές παιδιών που μπορεί να μεταμορφώσουν τη ζωή τους. Ευχές όπως αυτές δεν θα μπορούσαν παρά να μας βρουν αρωγούς και συνοδοιπόρους, ιδίως λόγω και του αθλητικού τους χαρακτήρα. Τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουν να εύχονται και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. Θα είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο για να φέρουμε ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους και να τα κάνουμε να πιστέψουν ότι τα αδύνατα είναι δυνατά!»

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, γενική διευθύντρια του Μake-A-Wish, δήλωσε σχετικά: «Οι ευχές αθλητικού χαρακτήρα είναι πολλές. Για όλους εμάς στο Make-A-Wish η βοήθεια δεν συνίσταται μόνον στην οικονομική κάλυψη του αντιτίμου των εισιτηρίων αλλά και στη δυνατότητα να μπορούμε να καλούμε μία εταιρεία και να στέκει στο πλευρό μας και από οργανωτικής πλευράς. Ευχαριστούμε πολύ τη Sportingbet!».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.