Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στηρίζει τον 43ο Αγώνα Δρόμου Υγείας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός για 5η συνεχόμενη χρονιά τον Ορεινό Αγώνα ΛΕΒΑΔΟΣ – Mountain Trail 2020 ενώ φέτος υποστήριξε και τον 43ο Αγώνα Δρόμου Υγείας – Αθήνας 21 χιλιομέτρων, αποδεικνύοντας ότι συμμετέχει συστηματικά σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις  στην Αθήνα, αλλά και στην περιφέρεια με όλα τα μέσα που διαθέτει. 

Ο Ορεινός Αγώνας ΛΕΒΑΔΟΣ – Mountain Trail 2020 πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ), έναν ιστορικό τόπο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ είχε δυναμική παρουσία στη διοργάνωση μέσα από ένα μοναδικό pasta party την προηγούμενη ημέρα του αγώνα στο πλαίσιο του οποίου οι εθελοντές του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου (ΑΚΟΛ) μαγείρεψαν με ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ. Ταυτόχρονα, η εταιρία προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες ένα πακέτο σπαγέτι ολικής άλεσης ΗΛΙΟΣ, ενώ παρευρέθηκε και στην απονομή των βραβείων προσφέροντας  κουτιά δώρου με Ελληνικά ζυμαρικά από 100% σιμιγδάλι σκληρού σταριού στους ισάριθμους νικητές όλων των διαδρομών.

Μέσα στη χρονιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά ο 43ος Αγώνας Δρόμου Υγείας – Αθήνας 21 χιλιομέτρων. Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετείχε στο Pasta Party που διοργανώθηκε μια ημέρα πριν τον αγώνα, στο πλαίσιο του οποίου προσέφερε ζυμαρικά, από 100% σιμιγδάλι επιλεγμένου σκληρού σιταριού, τα οποία «μεταμορφώθηκαν» σε νόστιμα και υγιεινά πιάτα για τους δρομείς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ποσότητες φαγητού που περίσσεψαν από το Pasta Party αξιοποιήθηκαν και διανεμήθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου, στην κάλυψη αναγκών απόρων ομάδων της περιοχής καθώς και στη  Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Θέλοντας συγχρόνως να επιβραβεύσει αυτή την ξεχωριστή αθλητική δράση η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προσέφερε στους αθλητές ζυμαρικά ολικής άλεσης, τα οποία ενδείκνυνται για μια πλούσια σε ενέργεια και φυτικές ίνες και συγχρόνως υγιεινή διατροφή.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ υποστηρίζει συστηματικά δράσεις και διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και προωθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής, βασισμένο στην ισορροπημένη διατροφή μέσα από τις καινοτόμες προϊοντικές προτάσεις της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!