ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Οι σπουδαστές στηρίζουν το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίδα – Μαριάννα Βαρδινογιάννη»

Date:

Share post:

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΔΕΛΤΑ όντας ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, φροντίζει ώστε σύσσωμη η σπουδαστική κοινότητα, το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό να συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίηση των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης, αποδεικνύοντας πως εκτός από την εκπαίδευση εξίσου σημαντική είναι και η καλλιέργεια του αισθήματος προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων, οι σπουδαστές του τομέα ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, επισκέφθηκαν το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίδα – Μαριάννα Βαρδινογιάννη», με σκοπό να στηρίξουν και να περιποιηθούν τις μητέρες των παιδιών που νοσηλεύονται, προσφέροντάς τους έτσι την ελάχιστη χαρά και στήριξη που τόσο έχουν ανάγκη.

Οι σπουδαστές με ιδιαίτερο σεβασμό προς τις μητέρες, προσέφεραν υπηρεσίες καλλωπισμού, καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Οι ίδιες, με ιδιαίτερη ζεστασιά, αποδέχτηκαν αυτή την περιποίηση.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content