Η ΙΚΕΑ διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών, που αποτελεί μέρος της καμπάνιας Παίζουμε Μαζί, και υποστηρίζει το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι και στη σωστή ανάπτυξη.
Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, η ΙΚΕΑ προσκαλεί στα καταστήματά της και στα κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών από τη 1 μ.μ. ως τις 7 μ.μ. τα παιδιά μελών του ΙΚΕΑ Family, για να ζωγραφίσουν το παιχνίδι των ονείρων τους με την ελπίδα να μεταμορφωθεί σε πραγματικό λούτρινο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει με τη νέα συλλεκτική σειρά Sagoskatt, το φθινόπωρο του 2020. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, θα αναδειχθούν 6 νικητές, που θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2020.
Στον περσινό διαγωνισμό ζωγραφικής συμμετείχαν περισσότερες από 87.000 ζωγραφιές από 50 χώρες. Από τις 6 που ξεχώρισαν, μία ανήκε στον μικρό Θωμά, 9 χρονών από την Ελλάδα, ο οποίος σχεδίασε ένα χαμογελαστό τερατάκι.