Interamerican: Στήριξε τη δράση «Φλόγαθλον» της LAVEyou

Date:

Share post:

Η Interamerican υποστήριξε την δράση «Φλόγαθλον» που οργάνωσε και υλοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία στις 28 Απριλίου η διαδραστική ομάδα «LAVEyou», με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ.

Η εταιρεία ήταν χορηγός ασφάλισης των οργανωτών για αστική ευθύνη έναντι τρίτων, για κάλυψη σωματικών βλαβών / απώλειας ζωής, καθώς και υλικών ζημιών. Η δράση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και προσήλκυσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των τοπικών κοινωνιών κατά μήκος της θαλάσσιας διαδρομής.

Ήταν ένα πρότυπο τρίαθλο (κωπηλασία, SUP, κολύμβηση) με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και ολυμπιονικών. Αφορμή της συγκεκριμένης δράσης αποτέλεσε το  εγχείρημα του Νίκου Σκιαθίτη, ολυμπιονίκη κωπηλασίας (χάλκινο μετάλλιο), ο οποίος ξεκίνησε με το κωπηλατικό σκάφος του από τον Βόλο Μαγνησίας και διήνυσε 325 χιλιόμετρα, καταλήγοντας το Σάββατο 28 Απριλίου στον κόλπο του Σχοινιά Μαραθώνα.

Όλοι οι αθλητές, που συμμετείχαν στο τρίαθλο, ανέδειξαν μέσα από το πνεύμα της εθελοντικής συνεισφοράς τον σκοπό να υποστηριχθεί από πλήθος ανθρώπων η προσπάθεια για τη συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού, το οποίο θα διατεθεί για τις λειτουργικές ανάγκες των παιδιών που φιλοξενεί ο Σύλλογος ΦΛΟΓΑ. Κατά τη διάρκεια εξέλιξης της δράσης στη θάλασσα, στην παραλία του Σχοινιά είχε στηθεί μια μεγάλη γιορτή για όλους. Μουσική, διαδραστικά παιχνίδια, πολλά δώρα και άλλες δραστηριότητες δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους γονείς και τα παιδιά του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ και για όσους βρέθηκαν κοντά τους.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content