Intrasoft: Εσωτερικός διαγωνισμός καινοτομίας

Date:

Share post:

Την ολοκλήρωση του διαγωνισμού καινοτομίας, που υλοποιεί ως μέρος μιας ευρείας πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, 2017 – Year of Innovation, ανακοίνωσε η Intrasoft International.

Η νικήτρια ομάδα πρότεινε μια λύση, με την επωνυμία CARMA, η οποία προσφέρει στις τελωνειακές αρχές σε παγκόσμιο επίπεδο προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου βασισμένες σε predictive analytics. Δεύτερη στην κατάταξη βρέθηκε η mobile εφαρμογή SmartPACT που βασίζεται σε blockchain τεχνολογίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς υγείας και ζωής.

Ο διαγωνισμός καινοτομίας της Intrasoft συγκέντρωσε περισσότερες από 40 συμμετοχές από ολόκληρο τον Όμιλο Intrasoft παγκοσμίως, οι οποίες αξιολογήθηκαν από μια διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων. Οι συμμετοχές που πέρασαν στην τελική φάση ακολούθησαν ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα mentoring με σκοπό την τελειοποίηση του business plan τους και την προετοιμασία για την τελική αναμέτρηση των ομάδων τον προηγούμενο Νοέμβρη.

Στο πλαίσιο των δράσεων του 2017 Year of Innovation, μεταξύ άλλων η Intrasoft στήριξε μαθητικές αλλά και start-up κοινότητες σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και θέσπισε ειδικό βραβείο στα πλαίσια του διαγωνισμού καινοτομίας του MIT Enterprise Forum στην Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International σχολίασε σχετικά: “Ο εσωτερικός διαγωνισμός καινοτομίας της Intrasoft ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι για όλους τους συμμετέχοντες, τους κριτές και τους συναδέλφους από όλα τα τμήματα, που στήριξαν αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία. Kαταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη συνεχή δέσμευσή μας για την ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Οι συμμετοχές που διακρίθηκαν, όχι μόνο προβάλλουν τις άριστες τεχνικές γνώσεις του προσωπικού μας, αλλά και υπογραμμίζουν την αναπτυγμένη επιχειρηματική τους αντίληψη”.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content