ΙΟΛΗ: Εκπαιδευτική επίσκεψη στη γραμμή εμφιάλωσης

Date:

Share post:

Το αγνό φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ υποδέχθηκε την Παρασκευή 1η Ιουνίου τους μαθητές της Δ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γοργοποτάμου, για ξενάγηση στην υπερσύγχρονη γραμμή εμφιάλωσής του. Κατά την εκπαιδευτική επίσκεψη οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και την πρωταθλήτρια κολύμβησης Κρίστελ Βουρνά, η οποία τους μίλησε για την αξία του νερού στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι μικροί μαθητές με ιδιαίτερο ενθουσιασμό παρακολούθησαν τον «κύκλο του νερού», μια όμορφη ιστορία για τη συνεχή κυκλική διαδικασία του νερού της Γης, αλλά και για την διαδρομή που ακολουθεί μέσα από τα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας. Μια διαδρομή η οποία διαρκεί μέχρι και 20 χρόνια, φτάνοντας έτσι να αναβλύζει από τους πρόποδες της Οίτης, έχοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν μοναδικό. Στη συνέχεια η Κρίστελ Βουρνά, με την ιδιότητα της διατροφολόγου, τους μίλησε για την αξία του νερού και τα οφέλη που προσδίδει στον ανθρώπινο οργανισμό ενώ, μετά την ξενάγηση, ακολούθησε ένα ομαδικό παιχνίδι γνώσεων όπου μαθητές και δάσκαλοι είχαν την ευκαιρία με έναν διασκεδαστικό τρόπο να εξοικειωθούν με το πολύτιμο αυτό αγαθό.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ με την διοργάνωση και διεξαγωγή εκπαιδευτικών επισκέψεων στις εγκαταστάσεις του για τοπικά σχολεία και κοντινά Ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη δεσμών τόσο με τη νέα γενιά όσο και με την τοπική κοινωνία.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content