Kωτσόβολος: Πολλαπλές νέες πιστοποιήσεις από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Date:

Share post:

Τη συνεργασία της με την εταιρεία Κωτσόβολος – Dixons South East Europe επεκτείνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD), πραγματοποιώντας μια σειρά από νέες επιθεωρήσεις πιστοποίησης.

H TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις της Κωτσόβολος και προχώρησε στην απονομή πιστοποιήσεων σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22301:2019 και ISO/IEC 27001:2013.

Η πρώτη από αυτές αφορά σε Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας στο πεδίο εφαρμογής «Αποθήκευση, Εμπορία και Διακίνηση Μικρών και Μεγάλων Οικιακών Συσκευών, Προϊόντων Πληροφορικής και Προϊόντων Επικοινωνιών και Τηλεφωνίας».

Αντίστοιχα, η δεύτερη αφορά σε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών στο πεδίο εφαρμογής «Αποθήκευση, Εμπορία και Διακίνηση Μικρών και Μεγάλων Οικιακών Συσκευών, Προϊόντων Πληροφορικής  και Προϊόντων Επικοινωνιών και Τηλεφωνίας».

Οι εν λόγω πιστοποιήσεις προστίθενται στις υπάρχουσες που έχει πραγματοποιήσει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την εταιρεία Κωτσόβολος και αφορούν στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 καθώς και στο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2015 και το ISO 45001:2018 Υγείας και Ασφάλειας.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε το 2020 και επεκτείνεται διαρκώς, τόσο με επαναπιστοποιήσεις όσο και με διεύρυνση του αντικειμένου σύμφωνα με νέα πρότυπα πιστοποίησης. Μετά και τις δύο νέες πιστοποιήσεις, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει επιθεωρήσει και πιστοποιήσει νευραλγικούς τομείς λειτουργίας της Κωτσόβολος, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή υπηρεσιών στο ανώτατο δυνατό επίπεδο. 

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Κωτσόβολος είναι o κορυφαίος προορισμός ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών με δραστηριοποίηση σε Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας ως όραμα, μία Καλύτερη Ζωή για όλους τους ανθρώπους μέσα από την τεχνολογία. Με ιστορία πάνω από 70 χρόνια και με 91 φυσικά καταστήματα, το kotsovolos.gr, το kotsovolos.cy και υπερσύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα, πέρα από προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, προσφέρει επιπλέον ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Κ plus, καθώς και εξειδικευμένες K2Β λύσεις. 

Ο Μιχάλης Αλεξίου, IS & IT Manager και Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επέκταση και διεύρυνση της συνεργασίας μας με την Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου της σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτόχρονα, έχοντας πραγματοποιήσει μια σειρά από επιθεωρήσεις, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε για την εξαιρετική συνεργασία αλλά και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει όλα τα στελέχη της εταιρείας”.

Ο Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe δήλωσε: “Η Κωτσόβολος αναζητά συνεχώς λύσεις και ευκαιρίες, ώστε να προσφέρει την κορυφαία εμπειρία, τόσο στους πελάτες της όσο και στους ανθρώπους της, εκσυγχρονίζοντας τις διαδικασίες που εφαρμόζει βάσει συγκεκριμένων προτύπων. Η συνεργασία μας με τον φορέα πιστοποίησης, TÜV HELLAS (TÜV NORD), η οποία ξεκίνησε το 2020 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, μας καθοδηγεί με την αρτιότερη μεθοδολογία, στη συνεχή βελτίωση της ποιότητάς μας. Οι πιστοποιήσεις που έχουμε λάβει από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) τα δύο τελευταία χρόνια υπογραμμίζουν πως η ασφάλεια και η ποιότητα αποτελούν προτεραιότητες για εμάς και συμβάλλουν στο όραμά για μία Καλύτερη Ζωή με την τεχνολογία”. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Ο Όμιλος Σαράντη «έτρεξε» για Καλό Σκοπό στο Greece Race for the Cure

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στο προαύλιο του Ζαππείου περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι του Ομίλου Σαράντη ένωσαν τις δυνάμεις τους.

ΟΤΕ: 15η χρονιά στον διεθνή δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης FTSE4Good

Μετά από αξιολόγηση του διεθνούς οργανισμού FTSE Russell, ο OTE συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 572 κορυφαίες εταιρείες από 22 χώρες σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. 

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Yπηρεσίες ελέγχου για σταθμούς φόρτισης EVs

Η δράση «Φορτίζω παντού», προϋπολογισμού 79,8 εκατ. ευρώ, σκοπό έχει την εγκατάσταση άνω των 8.000 δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε βασικές αστικές και περιαστικές τοποθεσίες.

Πλαίσιο: Δράση για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Για την κάλυψη των πρώτων, άμεσων αναγκών των κατοίκων της περιοχής, η εταιρεία προχώρησε στην αποστολή τσαντών και σχολικών ειδών για 1.000 μαθητές.
Skip to content