Connect with us

17# Συνεργασία για τους Στόχους

Kaizen Gaming: Πιστοποίηση eCOGRA Safe and Fair Seal

Με τη διεθνή πιστοποίηση eCOGRA Safe and Fair Seal λειτουργεί πλέον η Kaizen Gaming (Stoiximan/Betano), επιβεβαιώνοντας και επίσημα την ασφάλεια και υπευθυνότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Πρόκειται για την πιο ισχυρή αναγνώριση στον κλάδο του διαδικτυακού στοιχηματισμού παγκοσμίως ως προς την προστασία των παικτών, το δίκαιο παιχνίδι και την υπεύθυνη συμπεριφορά των παρόχων και μόνο ελάχιστοι είναι οι πάροχοι εκείνοι που έχουν καταφέρει να αποσπάσουν αυτή τη διάκριση. 

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση έρχεται να επισφραγίσει τη σημασία της καινοτομίας και της υπευθυνότητας για τη διασφάλιση του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, στοιχεία που η εταιρεία έχει υιοθετήσει ήδη από το ξεκίνημά της. Με παρουσία σε 6 χώρες και περισσότερους από 750 εργαζόμενους, η Kaizen Gaming δραστηριοποιείται σήμερα στην Ελλάδα και την Κύπρο με το brand Stoiximan, και στη Γερμανία, τη Ρουμανία, την Πορτογαλία και τη Βραζιλία με το διεθνές brand Betano.

H πιστοποίηση απονέμεται στους παρόχους που συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις της Γενικής Αποδεκτής Πρακτικής («eGAP- Generally Accepted Practice») του eCOGRA, και η απόκτησή της προϋποθέτει ενδελεχές audit από τον ανεξάρτητο οργανισμό σε ένα πλήθος παραμέτρων, από την εταιρική διακυβέρνηση και τη νομική συμμόρφωση, μέχρι τον οικονομικό έλεγχο και τον έλεγχο συστημάτων και λειτουργιών. Οι παραπάνω προϋποθέσεις αξιολογούν την εσωτερική ασφάλεια, το υπεύθυνο παιχνίδι, τα κεφάλαια παικτών και την ασφάλεια των τμημάτων ΙΤ για την ενημέρωση των μελών, αλλά και εστιάζουν σε τομείς υψηλού κινδύνου, όπως οι διαδικασίες που εξασφαλίζουν τη νόμιμη δραστηριότητα αλλά και την υπεύθυνη επικοινωνία. 

Στη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του eCOGRA, ο CEO του οργανισμού Shaun McCallaghan τόνισε ότι με αυτή την πιστοποίηση η Kaizen Gaming εντάσσεται στην ομάδα των εταιρειών του κλάδου του online gaming που έχουν αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή τους για υψηλότερα κριτήρια υπεύθυνης λειτουργίας και παιχνιδιού, ακεραιότητα και εξυπηρέτηση μελών μέσα από την απόκτηση του Safe and Fair Seal, που τα brands Stoiximan και Betano μπορούν πλέον να αναρτήσουν στις πλατφόρμες τους.

Η Kaizen Gaming επενδύει από την πρώτη στιγμή στη διαρκή αναβάθμιση των  προϊόντων και των υπηρεσιών της, θέτοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και των Υπεύθυνων Προϊόντων της για όλους. Επιδιώκοντας τον καλύτερο συνδυασμό Τεχνολογιών Αιχμής και ανθρώπινων δυνατοτήτων, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να εντοπίσει μοτίβα προβληματικής συμπεριφοράς και να τα παραπέμψει στην εξειδικευμένη φροντίδα των εκπαιδευμένων υπαλλήλων της σε θέματα υπεύθυνου στοιχηματισμού. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία βραβεύθηκε πρόσφατα στα διεθνή βραβεία EGR Marketing and Innovation, με την προτροπή από τους κριτές «να υιοθετηθεί από το σύνολο του κλάδου». 

Ο Παναγιώτης Σκύρλας, Head of Information Security & Compliance της Kaizen Gaming, σημείωσε «Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει και επίσημα τη μεγαλύτερή μας ίσως επιδίωξη: να είμαστε ανάμεσα στους πλέον ασφαλείς και αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών online gaming παγκοσμίως. Αξιοποιούμε τις Τεχνολογίες Αιχμής, λειτουργούμε με ανεξαρτησία συστημάτων για την απαραίτητη ασφάλεια και θεσπίζουμε διαδικασίες που διασφαλίζουν ένα υπεύθυνο παιχνίδι. Αυτές είναι οι προτεραιότητές μας για τον τρόπο που επιλέγουμε να δουλεύουμε ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα σε όλα τα επίπεδα. Με άλλα λόγια, θεωρούμε δική μας ευθύνη να κάνουμε το Παιχνίδι σας Καλύτερο».

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17# Συνεργασία για τους Στόχους

Η DUR στηρίζει το Pink the City 2020

Την εκδήλωση – θεσμό για την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα, Pink the City 2020, στηρίζει για μια ακόμα χρονιά η DUR με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. 

Η φετινή διοργάνωση του Pink the City 2020 διεξάγεται διαδικτυακά από 1-25 Οκτωβρίου και καλεί το κοινό μέσα από ατομικές και ομαδικές δράσεις να υποστηρίξει την πρωτοβουλία και να διαδώσει το μήνυμα χρωματίζοντας το διαδίκτυο με την ελπίδα. Η DUR ντύνει και φέτος τους εθελοντές της διοργάνωσης με τα χαρακτηριστικά DUR t-shirts στηρίζοντας πιστά την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού. Το ηχηρό μήνυμα για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού δίνεται μέσα από διαδικτυακά events και δράσεις που μεταδίδονται κάθε Κυριακή του Οκτωβρίου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η DUR που δραστηριοποιείται για πάνω από μισό αιώνα, θεωρεί οικειοθελή της δέσμευση την συνεισφορά στην κοινωνία για έναν τόσο σημαντικό σκοπό, βρισκόμενη στο πλευρό των γυναικών. 

Περισσότερα

10# Λιγότερες Ανισότητες

CHIPITA: Στηρίζει 160 παιδιά του 1ου Κέντρου της “Αποστολής” στα Ιωάννινα

Ένα νέο σπίτι για τα παιδιά της Λαμίας ανοίγει τις πόρτες του, χάρη σε μία επιτυχημένη συνέργεια της Chipita με τον φιλανθρωπικό οργανισμό “Αποστολή” και την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος. 

Πρόκειται για το νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Λαμίας “Άγιος Εφραίμ”, το οποίο έχει ως στόχο να προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη και ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Η Chipita αναλαμβάνει την κάλυψη των εξόδων για τη λειτουργία του νέου κέντρου συμβάλλοντας έτσι στο πολύτιμο έργο του.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita Σπύρος Θεοδωρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της “Αποστολής” Κωνσταντίνος Δήμτσας, πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του νέου κέντρου, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και των τοπικών παραγόντων της περιοχής. 

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, τα προγράμματα του νέου ΚΔΑΠ Λαμίας, περιλαμβάνουν καθημερινά εκπαιδευτική υποστήριξη μετά το σχολείο, με δυνατότητα φιλοξενίας σε 220 παιδιά, ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Επιπλέον, από το 2017 η εταιρεία υποστηρίζει το έργο της “Αποστολής”, καλύπτοντας κάθε χρόνο τα έξοδα λειτουργίας του 1ου ΚΔΑΠ, στα Ιωάννινα. Εδώ και 4 χρόνια, πάνω από 600 παιδιά φιλοξενήθηκαν στο Κέντρο Ιωαννίνων ενισχύοντας τις δεξιότητες και την κοινωνικοποίησή τους. 

Στη διάρκεια των εγκαινίων του νέου ΚΔΑΠ στη Λαμία, που πραγματοποιήθηκαν στις 18 Οκτωβρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CHIPITA, κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος σημείωσε: «Η δημιουργία του νέου Κέντρου στη Λαμία μας γεμίζει χαρά γιατί εδώ είναι ο τόπος μας. Εδώ ξεκίνησε η δική μας ιστορία πριν από 30 χρόνια. Εδώ παράγουμε, εδώ δημιουργούμε και προσπαθούμε πάντα να είμαστε κοντά στους ανθρώπους της περιοχής μας. Ειλικρινά μας συγκινεί το σημαντικό έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή», με τον οποίο μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και αρχές. Στο επίκεντρο είναι πάντα ο άνθρωπος και ειδικά η νέα γενιά που πιστεύουμε ότι θα διαμορφώσει ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας».

Περισσότερα

17# Συνεργασία για τους Στόχους

ACS Αττικής: Συγκέντρωση φαρμάκων στα καταστήματα 15/10 – έως 15/11

Από τον Μάιο του 2018 η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες ένωσε τις δυνάμεις της με το GIVMED, την μη κερδοσκοπική οργάνωση που εξασφαλίζει την πρόσβαση κοινωνικά ευπαθών ομάδων σε φάρμακα. 

Μέχρι σήμερα χιλιάδες κουτιά περισσευούμενων φαρμάκων έχουν φτάσει στους κοινωφελείς του δικτύου GIVMED με την αξιοπιστία της ACS. Κοινωνικά φαρμακεία, γηροκομεία, δομές για παιδιά και άλλοι μη κερδοσκοπικοί φορείς έχουν παραλάβει τα απαραίτητα φάρμακα προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των ωφελουμένων τους.

Στο ίδιο πλαίσιο στήριξης των ευπαθών ομάδων, βάσει της μακρόχρονης στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η ACS καλεί τους πολίτες στον Νομό Αττικής να συγκεντρώσουν φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν πια και να τα παραδώσουν στα καταστήματα Αττικής από τις 15 Οκτώβρη έως και 15 Νοέμβρη 2020.

Η εταιρεία προτείνει στο κοινό τα εξής 3 απλά βήματα: 

● Έλεγξε το οικιακό σου φαρμακείο! Έχεις φάρμακα που δε χρειάζεσαι;

● Τοποθέτησέ τα σε ένα κλειστό χαρτοκιβώτιο, γράφοντας «Φάρμακα για GIVMED» πάνω στο κουτί.

● Βρες εδώ το πλησιέστερο κατάστημα ACS στην Αττική και παράδωσε το κουτί που ετοίμασες.

Η ACS και το GIVMED θα αναλάβουν τα φάρμακα που δε χρειάζεσαι πια να φτάσουν ακριβώς εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Προσοχή: Ληγμένα φάρμακα, φάρμακα που χρειάζονται ψυγείο, δίγραμμα φάρμακα, ανοιχτά σιρόπια, αλοιφές, εισπνεόμενα ΔΕΝ μπορούν να δωρηθούν.

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο στην Ελλάδα τουλάχιστον 34.000.000 κουτιά φαρμάκων λήγουν και πετάγονται στα σκουπίδια, ενώ την ίδια στιγμή περίπου 2.300.000 άνθρωποι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, δηλαδή δυσκολεύονται να καλύψουν βασικές ανάγκες, όπως η πρόσβαση στα φάρμακα που χρειάζονται. Το GIVMED | Share medicine Share life είναι η μη κερδοσκοπική οργάνωση, που εξασφαλίζει την πρόσβαση κοινωνικά ευπαθών ομάδων σε φάρμακα (ηλικιωμένους, παιδιά, άπορους, πρόσφυγες, ψυχικά ασθενείς). Ιδρύθηκε τον Μάρτιο 2016 και μέχρι σήμερα έχει προσφέρει συνολικά 100.521 κουτιά φαρμάκων και 184.000 κουτιά υγειονομικού και παραφαρμακευτικού υλικού, αξίας 1.321.265 ευρώ μέσω ενός δικτύου 149 κοινωφελών φορέων-σημείων δωρεάς.

Περισσότερα
κουφώματα pvc τεχνοπαν

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΑΠΟΨΕΙΣ