Connect with us

Τυχερά Παιχνίδια

Καμπάνια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από τη bwin

Η bwin, μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως, επενδύει στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με αφοσίωση και σεβασμό στην κοινωνία και στις ευπαθείς ομάδες.

Μέσω της νέας διαφημιστικής καμπάνιας στην Ελλάδα «Ποιος έκλεψε το Κύπελλο» η οποία θα προβληθεί από τα ΜΜΕ στις 11 Μαΐου, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας της bwin τον ΜΚΟ ή Ίδρυμα της επιλογής του με σκοπό να το ενισχύσει οικονομικά.

Στην καμπάνια της bwin, ο κάθε Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ή Ίδρυμα «εκπροσωπείται» από έναν κορυφαίο Θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο Μαραντόνα «εκπροσωπεί» την ΕΛΕΠΑΠ, ο Καφού τους Γιατρούς του Κόσμου, ο Ντελ Μπόσκε το Make a Wish ενώ ο Έφενμπεργκ την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή.

Η Ιωάννα Μπερίου εκπροσωπώντας τη bwin, δήλωσε σχετικά: «Ζητούμενο μας είναι να αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις και τα αιτήματα Οργανισμών και Ιδρυμάτων με προσήλωση και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και στις ομάδες που μας έχουν ανάγκη. Είμαστε περήφανοι που είχαμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε μία τεράστια διαφημιστική καμπάνια, η οποία θα τρέξει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε αιτήματα που έχει γεννήσει η ελληνική κοινωνία και που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της bwin. Ο Πυλώνας Κοινωνία, είναι ένας βασικός πυλώνας για εμάς και σκοπός μας είναι να προσπαθήσουμε να τον υποστηρίζουμε με καινοτόμες δράσεις,  που την τελική επιλογή έχει το κοινό και το ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

Ο Τάσος Μαριανός από την ΕΛΕΠΑΠ, είπε: «Είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση για την ΕΛΕΠΑΠ να είναι ένας από τους φορείς που αποφάσισε να στηρίξει η bwin. Η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει εδώ και 80 χρόνια χωρίς διακοπή θεραπείες αποκατάστασης σε παιδιά και ενήλικες με κινητικά και αναπτυξιακά προβλήματα. Είναι τεράστια λοιπόν η συνδρομή πρωτοβουλιών όπως αυτή που ξεκινά η bwin στην προσπάθεια μας να βρούμε τις λύσεις που χρειάζονται τα παιδιά μας. Τα Γενναία αυτά Παιδιά».

Ο Χρήστος Δημόπουλος από τους Γιατρούς του Κόσμου, δήλωσε: «Οι Γιατροί του Κόσμου με τη στήριξη της bwin δίνουν μέσω του δικτύου των ανοιχτών πολυκλινικών τους χέρι βοηθείας στους ευάλωτους συμπολίτες μας σε 8 μεγάλες ελληνικές πόλεις. Χαρούμενοι για την στάση ευθύνης της bwin απέναντι στις κοινωνικές ομάδες που περισσότερο μας χρειάζονται, οι Γιατροί του Κόσμου ευελπιστούν να καλύψουν τις ιατρικές και φαρμακευτικές ανάγκες όσων αδυνατούν, σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και κοινωνικής απομόνωσης, να εξασφαλίσουν το πρώτο και πολυτιμότερο των αγαθών: την υγεία αυτών και των παιδιών τους».

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, γενική διευθύντρια του Make-A-Wish, είπε: «Οι ευχές αθλητικού χαρακτήρα είναι πολλές. Για όλους εμάς στο Make-A-Wish είναι σημαντική η δυνατότητα να μπορούμε να καλούμε μία εταιρία να στέκει στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε πολύ τη bwin».

Από την Πόρτα Ανοιχτή η Εύα Καραχάλιου-Λόη, Γενική Διευθύντρια, δήλωσε: «Με την αμέριστη υποστήριξη σας, μας βοηθάτε να κρατήσουμε την πόρτα μας ανοιχτή για όποιο παιδί μας χρειάζεται. Να είστε σίγουροι ότι θα φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Σας ευχαριστούμε».

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3# Καλή Υγεία & Ευημερία

«ΟΠΑΠ στη Γειτονιά»: Νέος πυλώνας ΕΚΕ από τον ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ, πιστός στη δέσμευσή του να δημιουργεί ουσιαστική αξία για την ελληνική κοινωνία, αναλαμβάνει μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας. Σε συνεργασία με τον οργανισμό Το Χαμόγελο του Παιδιού, η εταιρεία υλοποιεί το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής ΟΠΑΠ στη Γειτονιά, προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις σε μικρούς και μεγάλους, σε όλη την Ελλάδα, με τη συμβολή των κατά τόπους Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται από το κινητό πολυϊατρείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, την κινητή μονάδα προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής και την κινητή διαγνωστική μονάδα προληπτικής ιατρικής του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι τρεις μονάδες έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής 15 περιοχές της Ελλάδας και έχουν προσφέρει 4.867 εξετάσεις σε 3.634 εξεταζόμενους.

Ο Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εδώ και 60 χρόνια, ο ΟΠΑΠ στηρίζει έμπρακτα την ελληνική κοινωνία. Αυτό ακριβώς κάνουμε και με το νέο πρόγραμμα ΟΠΑΠ στη Γειτονιά. Στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, προσφέροντας δωρεάν απαραίτητες εξετάσεις υγείας σε χιλιάδες παιδιά και ενήλικες, σε όλη την Ελλάδα».

Ο Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφκσι, τόνισε: «Με το πρόγραμμα ΟΠΑΠ στη Γειτονιά φέρνουμε τη στρατηγική μας για την Εταιρική Υπευθυνότητα κυριολεκτικά στην καρδιά των τοπικών κοινωνιών. Σε συνεργασία με Το Χαμόγελο του Παιδιού, οι τρεις κινητές μονάδες υγείας του προγράμματος έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους ανά την Ελλάδα και έχουν προσφέρει εξετάσεις σε 3.634 ανθρώπους. Και συνεχίζουμε».

Ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού, σημείωσε: «Με τη στήριξη του ΟΠΑΠ, βρισκόμαστε με τις κινητές μονάδες σε κάθε γειτονιά, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας προκειμένου να προσφέρουμε με συνέχεια και συνέπεια στα παιδιά».

Σημαντικές προληπτικές εξετάσεις από το πρόγραμμα ΟΠΑΠ στη Γειτονιά

Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τα παιδιά περιλαμβάνουν:

  • Γενική παιδιατρική εξέταση
  • Οδοντιατρικός έλεγχος
  • Οφθαλμολογικός έλεγχος
  • Εξέταση ΩΡΛ

Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τους ενήλικες περιλαμβάνουν:

  • Φυσική εξέταση (ακρόαση πνευμόνων, καρδιάς, ψηλάφηση ζωτικών οργάνων, ωτοσκόπηση κλπ)
  • Λήψη ζωτικών σημείων (μέτρηση αρτηριακής πίεσης & σακχάρου και οξυμετρία)
  • Οδοντιατρικός έλεγχος
  • Οφθαλμολογικός έλεγχος

Χρήσιμες πληροφορίες από το opapcsr.gr και δωρεάν συνεισφορά μέσω της Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ

Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα των επισκέψεων των κινητών μονάδων ανά περιοχή περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ www.opapcsr.gr και την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Μάλιστα, όλοι μπορούν να συνεισφέρουν δωρεάν μέσω της εφαρμογής, παίζοντας διασκεδαστικά παιχνίδια και συγκεντρώνοντας πόντους, οι οποίοι μετατρέπονται αυτομάτως από τον ΟΠΑΠ σε βενζίνη προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα οι κινητές μονάδες να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα. Με τη στήριξη όλων, οι μονάδες μέχρι στιγμής, έχουν διανύσει  5.190 χιλιόμετρα.

Περισσότερα

Τυχερά Παιχνίδια

Sportingbet: Παρέδωσε επιταγή στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Επιταγή ύψους 47,000 ευρώ παρέδωσε η Sportingbet, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε προημερών στο Ίδρυμα Ευγενίδου, παρουσία των διοργανωτών του No Finish Line Athens, της Προέδρου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και εκπροσώπων των χορηγών.

Με την παράδοση της επιταγής έπεσε η αυλαία του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα του κόσμου που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, από τις 25 έως τις 29 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η ανταπόκριση του κόσμου στο 2ο No Finish Line ήταν συγκλονιστική και ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, καθώς από τους 6000 καταγεγραμμένους του 2017,έφτασε στους 10,178 του 2018.

Μέσα σε 90 ώρες αγώνα καταγράφηκαν 95.295 χιλιόμετρα τα οποία μετατρέπονται σε 47.647 ευρώ και 50 λεπτά δωρεά, η οποία έχει ως αποκλειστικό αποδέκτη το Μαζί για το Παιδί για να μπορέσει να υλοποιήσει προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες 40.000 παιδιών.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της SportingbetΙωάννα Μπερίου, ευχαρίστησε τόσο τους διοργανωτές όσο και τους συμμετέχοντες του No Finish Line Athens 2018 και τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχουν τέτοιες πρωτοβουλίες για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε κάθε είδους βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες μέσω ενός πολυετούς προγράμματος χορηγιών που πρεσβεύει τις αξίες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.»

Η επικεφαλής της διοργάνωσης του No Finish Line Athens, Σοφία Κέδε, επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Καπουτζίδη για όλη τη θετική ενέργεια, το Νίκο Κακλαμανάκη και την Κατερίνα Στεφανίδη που είναι απόψε μαζί μας. Ολοι τους είχαν καθοριστική συμβολή στην επιτυχία του αγώνα και βοήθησαν να γίνει μεγαλύτερη και καλύτερη η επικοινωνία του No Finish Line. Θέλω να μεταφέρω τις εντυπώσεις του Νο Finish Line International, το οποίο στην ετήσια συνάντηση του, είπε ότι ο δικός μας αγώνας ήταν το καλύτερο No Finish Line για μια ακόμη χρονιά και θέλω να ανανεώσω το ραντεβού για του χρόνου, περίπου στα τέλη Απριλίου για το δεύτερο αγώνα, με τη βοήθεια φυσικά και πάλι του Kέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου, βαθύτατα συγκινημένη παρέλαβε την επιταγή και δήλωσε: «Είναι συγκινητικό που καταφέραμε να έχουμε κοντά μας χιλιάδες ανθρώπους που έτρεξαν ατομικά ή με τις ομάδες τους. Αυτό που μετρά, είναι ότι είχαμε και πάρα πολλά παιδιά, γεγονός πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς στόχος του Μαζί για το Παιδί εκτός από το να συμπαρασταθεί στα παιδιά που έχουν ανάγκη, είναι και να εκπαιδεύσει τη νέα γενιά για τον εθελοντισμό. Θέλω να ευχαριστήσω και τους χορηγούς, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα, ειδικά την Sportingbet και την Εθνική Ασφαλιστική που είναι εδώ και καιρό κοντά μας σε διάφορα προγράμματα, τους εθελοντές και το NFL International. Tα χρήματα αυτά θα πάνε σε άπορες οικογένειες και παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης».

Στην εκδήλωση που έγινε στον πολύ όμορφο χώρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, παρουσιάστηκε το επίσημο βίντεο του 2ου Νο Finish Line, το οποίο απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Περισσότερα

Τυχερά Παιχνίδια

Η Sportingbet υποστηρικτής του Make a Wish Ελλάδος

Η Sportingbet συνεχίζοντας τις κοινωνικές δράσεις ευαισθητοποίησης απέναντι στα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες, συνέβαλε πρόσφατα στην εκπλήρωση ευχών δύο παιδιών που μάχονται ενάντια σε μία πολύ σοβαρή για τη ζωή τους ασθένεια. Οι ευχές των παιδιών αυτών είναι ολοκληρωμένες εμπειρίες, έτσι σχεδιασμένες από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ώστε να έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές τους.

Η Sportingbet έδωσε την ευκαιρία σε δύο εφήβους, τη Μαρία και τον Γιάννη, να πραγματοποιήσουν την ευχή τους προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα Barcelona – Valencia σε VIP Player’s zone θέσεις. Και τα δύο παιδιά έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία και επέστρεψε πολύ χαρούμενα και, κυρίως, αισιόδοξα για το μέλλον τους.

Η Ιωάννα Μπερίου, μιλώντας για τη Sportingbet είπε: «Όλοι εμείς στη Sportingbet, είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι, που έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ευχές παιδιών που μπορεί να μεταμορφώσουν τη ζωή τους. Ευχές όπως αυτές δεν θα μπορούσαν παρά να μας βρουν αρωγούς και συνοδοιπόρους, ιδίως λόγω και του αθλητικού τους χαρακτήρα. Τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουν να εύχονται και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. Θα είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο για να φέρουμε ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους και να τα κάνουμε να πιστέψουν ότι τα αδύνατα είναι δυνατά!»

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, γενική διευθύντρια του Μake-A-Wish, δήλωσε σχετικά: «Οι ευχές αθλητικού χαρακτήρα είναι πολλές. Για όλους εμάς στο Make-A-Wish η βοήθεια δεν συνίσταται μόνον στην οικονομική κάλυψη του αντιτίμου των εισιτηρίων αλλά και στη δυνατότητα να μπορούμε να καλούμε μία εταιρεία και να στέκει στο πλευρό μας και από οργανωτικής πλευράς. Ευχαριστούμε πολύ τη Sportingbet!».

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ