Connect with us

3# Καλή Υγεία & Ευημερία

Καμπάνια της INTERAMERICAN για την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ

ELEPAP-Interamerican

(από αριστερά) Ελένη Τριαντοπούλου -υπεύθυνη social media INTERAMERICAN, Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη – γεν. γραμματέας ΕΛΕΠΑΠ, Μάρκος Φραγκουλόπουλος – αναπλ. γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing INTERAMERICAN, Μαριάννα Μόσχου – πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ, Γιάννης Ρούντος – διευθυντής δημοσίων σχέσεων και ΕΚΕ INTERAMERICAN, Βίβιαν Αραβανή – γραφείο τύπου INTERAMERICAN.

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αξιοποίησε η INTERAMERICAN για να αναδείξει και να συνδράμει το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ). Ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η ασφαλιστική εταιρεία ανέπτυξε, κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς, μία εύστοχη καμπάνια υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ. Η μεγάλη συμμετοχή των φίλων της INTERAMERICAN και του μη κυβερνητικού οργανισμού «μεταφράστηκε» σε ένα σημαντικό ποσόν, που η εταιρεία πρόσφατα επέδωσε στην ΕΛΕΠΑΠ.

Η Μαριάννα Μόσχου, πρόεδρος του οργανισμού, παραλαμβάνοντας την επιταγή από τα στελέχη της εταιρείας, τόνισε τον έξυπνο τρόπο διάδοσης της ιδέας και την πληροφοριών για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, που αποφέρει πολλαπλάσιο όφελος κοινωνικής υποστήριξης του οργανισμού –είναι χαρακτηριστικό ότι έφθασαν τα μηνύματα σε περίπου 1,2 εκατ. χρήστες του Facebook- και υπογράμμισε τη σταθερότητα της συμπαράστασης της INTERAMERICAN, που αποτελεί έναν «κοινωνικό εταίρο» πρώτης γραμμής για την ΕΛΕΠΑΠ, ιδιαίτερης αξίας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. «Η INTERAMERICAN βρίσκεται κοντά μας όχι μόνο με τις διαδικτυακές καμπάνιες, αλλά και με το πρόγραμμα Art & Therapy που υλοποιεί, σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών», δήλωσε η κ. Μόσχου. Η συνδρομή της Εταιρείας θα αξιοποιηθεί για την υλικοτεχνική υποστήριξη της θεραπευτικής αγωγής στις εγκαταστάσεις του οργανισμού στην Αθήνα.

Η ΕΛΕΠΑΠ λειτουργεί εδώ και 78 χρόνια, σήμερα με 6 κέντρα πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο) και 200 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, που αγκαλιάζει ετησίως περισσότερα από 1.500 παιδιά με αναπηρία, παρέχοντας εκπαιδευτική και θεραπευτική υποστήριξη, ενώ συνεργάζεται με σημαντικούς ομόλογους οργανισμούς και πρωτοποριακά προγράμματα διεθνώς. H INTERAMERICAN εντάσσει τη σχέση συνεργασίας με την ΕΛΕΠΑΠ στο σχέδιο κοινωνικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής» που έχει αναπτύξει εδώ και 10 χρόνια και ειδικότερα στον άξονα της υποστήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3# Καλή Υγεία & Ευημερία

H KPMG «κατέκτησε» την κορυφή του Έβερεστ

Την υψηλότερη κορυφή του κόσμου κατέκτησαν οι Χριστίνα Φλαμπούρη και Βανέσσα Αρχοντίδου, με την ανάβαση τους στο Έβερεστ, φτάνοντας σε υψόμετρο 8 848 μέτρων και χαρίζοντας μια μεγάλη επιτυχία στην ελληνική ορειβασία και στην KPMG! Οι δύο αλπινίστριες ύψωσαν τη σημαία της KPMG στο Έβερεστ, η οποία στηρίζει την ομάδα ως χρυσός χορηγός και ενισχύει την προσπάθεια τους.

Η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG με αφορμή την επιτυχία αυτή δήλωσε: «Οι Βανέσσα και Χριστίνα αξίζουν τα συγχαρητήρια μας και ξέρουμε καλά πόσο σκληρά έχουν εργασθεί για να κατακτήσουν την κορυφή. Πιστέψαμε στο όνειρο τους και μας δικαιώνουν! Το όραμα και η δυναμική της Βανέσσας και της Χριστίνας μας ενέπνευσε να αγκαλιάσουμε ως εταιρεία το project ‘’7 Summits’’ και το ‘’A woman can be’’. Για μας αυτή η προσπάθεια πρεσβεύει την επιμονή και επίτευξη ενός μεγάλου στόχου. Με σκληρή δουλειά, ξεκάθαρο όραμα, άριστη ομαδική συνεργασία και στρατηγική μπορούμε να κατακτήσουμε ότι έχουμε ονειρευθεί. Ακόμη και να φτάσουμε στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου. Αυτό επίσης εκφράζει την KPMG κουλτούρα μας. Συγχαρητήρια και πάλι και τους εύχομαι να κατακτούν κάθε τους στόχο.»

Περισσότερα

3# Καλή Υγεία & Ευημερία

ΟΠΑ RUN 2019: Το Πεδίον του Άρεως γέμισε ξανά με ζωή, νιάτα και χρώμα

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, περισσότεροι από 1700 φοιτητές, μέλη του διδακτικού-ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής και running teams, με την αποστολή των Special Olympics Ελλάς να ξεχωρίζει, αντάμωσαν «Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως», στο 2ο ΟΠΑ Run.

Ο Αγώνας, ο οποίος αποτέλεσε και φέτος συνδιοργάνωση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΟΠΑ “AUEB Volunteers” και αποτελεί την πιο μαζική κοινωνική δράση του. Το μήνυμα του ΟΠΑ Run, όπως δήλωσε ο Πρύτανης του ΟΠΑ Καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης, είναι «να καταστεί το Πεδίον του Άρεως ξανά πνεύμονας ζωής και πόλος έλξης για τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου και για τους κατοίκους της πόλης της Αθήνας». Περίπου 150 εθελοντές, κυρίως φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου, αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη της διοργάνωσης.

Η Γεωργία Δελογιάννη, τελειόφοιτη φοιτήτρια του Τμήματος Στατιστικής του ΟΠΑ, εθελόντρια στο ΟΠΑ Run 2019 δήλωσε: «Μέσω της συμμετοχής μου στην οργάνωση του ΟΠΑ Run βίωσα την αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.» Μέρος των εσόδων του Αγώνα θα διατεθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΒΑΣΗ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) για την παραγωγή ενός video spot με θέμα την ισότιμη ένταξη των πρώην χρηστών στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα

3# Καλή Υγεία & Ευημερία

Η ομάδα της Τράπεζας Πειραιώς συμμετείχε στον φιλανθρωπικό αγώνα Sail for Pink στη Θεσσαλονίκη

105 εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα «Διαδρομή Αγάπης» με σύνθημα «Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα ελπίδας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!»

H Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει για έβδομη συνεχή χρονιά την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού Sail for Pink, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για τη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού και να στηριχθούν για άλλη μια χρονιά προγράμματα με στόχο: την ενημέρωση, την ενίσχυση της γυναικείας ταυτότητας, την υποστήριξη και τη δημιουργική έκφραση στις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού, την ενδυνάμωση και τη στήριξη των ασθενών αναφορικά με τα δικαιώματά τους.

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ