Ενέργεια Αλληλεγγύης για 2η χρονιά από VISA & Τράπεζες

Date:

Share post:

Η Visa συνεχίζει να μοιράζει χαμόγελα. 

Η ενέργεια αλληλεγγύης με στόχο την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, ολοκληρώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την ολοκλήρωση του προγράμματος προς τιμήν όλων των Οργανισμών που έλαβαν μέρος, παρουσιάστηκε το σπουδαίο έργο που στηρίχθηκε και φέτος.

Μέσα σε δύο χρονιές με την υποστήριξη και τη δωρεά της Visa και των συνεργαζόμενων τραπεζών – ALPHA BANK”, Τράπεζα Αττικής, Eurobank, HSBC, Postcredit, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Τράπεζα Πειραιώς – στηρίχθηκε το έργο συνολικά δεκαεπτά Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών.

Η δωρεά αυτή αποτελεί ανάσα για τις ευάλωτες ομάδες που χρίζουν βοηθείας και τους συνανθρώπους μας που αναζητούν αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής και ένα καλύτερο αύριο.

Κάποιες χαρακτηριστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη χρονιά που διανύουμε ήταν η υποστήριξη παιδιών και των οικογενειών τους, παρέχοντας τη δυνατότητα λειτουργίας νηπιαγωγείων, προγραμμάτων εξωτερικής δραστηριότητας, τροφοδοσίας, κάλυψης θεραπειών, ψυχολογικής υποστήριξης και λογοθεραπείας. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά στην εξασφάλιση θέσεων εργασίας σε νέους ανθρώπους αλλά και η υποστήριξη προγραμμάτων για την απασχόληση αστέγων. Αξίζει να αναφερθεί η αγορά εξοπλισμού νοσοκομείων καθώς και η αγορά εξοπλισμού απαραίτητου για την υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης αυτόνομης διαβίωσης ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο «

«Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε απαιτεί ενεργοποίηση όλων μας και κυρίως των εταιρειών οι οποίες πρέπει να δείχνουν με υπευθυνότητα την ανθρώπινη πλευρά τους στο κάλεσμα της κοινωνίας για δράση. Μαζί με τους Οργανισμούς που υποστηρίζουμε είδαμε τι αξία έχει η συνεργασία και η εμπιστοσύνη για το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε με Κοινότητες και Οργανισμούς για την υποστήριξη κρίσιμων αναγκών, αλλά και για την δημιουργία προοπτικών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας.»

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content