Κοινή δράση Εθνικής Ασφαλιστικής και Affidea στην Καλαμάτα

Date:

Share post:

H Εθνική Ασφαλιστική και η Affidea Eυρωιατρική, τιμώντας την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, ένωσαν τις δυνάμεις τους και οργάνωσαν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, από τις 09:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, εθελοντική αιμοδοσία με μήνυμα “Ζήσε την εμπειρία της προσφοράς”.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στo γραφείο ασφαλίσεων του Θ. Διαμαντόπουλου στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας που είχε σκοπό την δημιουργία Τράπεζας αίματος. Την εκδήλωση οργάνωσε η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με τον Όμιλο διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική, κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Πωλήσεων Θεόδωρου Διαμαντόπουλου και με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο υπεύθυνος της πρωτοβουλίας Θεόδωρος Διαμαντόπουλος, Διευθυντής Γραφείου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής εξέφρασε την ικανοποίησή του από την αξιοσημείωτη συμμετοχή των συμπολιτών που έσπευσαν να ανταποκριθούν στη δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας, σημειώνοντας ότι «Η εθελοντική προσφορά αποτελεί κύριο άξονα της κουλτούρας της Εθνικής Ασφαλιστικής και ως εκ τούτου η  διάδοση της ιδέας της εθελοντικής προσφοράς αίματος για την κάλυψη των αναγκών της χώρας από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα είναι υπόθεση όλων μας».

Η Μαρουσώ Τρέσσου, Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εταιρειών & Δικτύου Affidea επισήμανε από την πλευρά της ότι «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο, καθώς είναι δώρο ζωής γι’ αυτόν που το δέχεται. Ως μέλη της κοινωνίας, είναι ευθύνη μας να είμαστε εθελοντές αιμοδότες ασφαλούς αίματος».

Η Affidea Ευρωιατρική, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ενημέρωσης που υλοποιεί, προσέφερε σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες έναν δωρεάν προληπτικό έλεγχο που θα μπορούν να πραγματοποιήσουν στο διαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Καλαμάτα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.