Κοινή δράση Womanitee και Fabric Republic

Date:

Share post:

Womanitee και Fabric Republic συνεχίζουν τη συνεργασία τους υποστηρίζοντας έμπρακτα τη συμβολή της βιομηχανίας της μόδας στην κυκλική οικονομία και αποχαιρετούν το 2020 με μια πράξη φροντίδας. 

Οι γυναίκες του επιχειρείν, στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης οργανώνουν με τους εργαζόμενους της εταιρείας τους δράσεις ευαισθητοποίησης που περιλαμβάνουν συγκέντρωση ρουχισμού και ενημέρωση σχετικά  με τη βιομηχανία της μόδας, που αποτελεί τη 2η μολυσματική βιομηχανία μετά του πετρελαίου.

Ρούχα που δε χρησιμοποιούνται πια από τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, θα μεταφερθούν στην έδρα του FABRIC REPUBLIC, του πρώτου  ολοκληρωμένου  συστήματος  διαχείρισης  πλεονάζοντος  ενδύματος, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κι εκεί, μετά τη συλλογή, τη διαλογή, τον καθαρισμό, την απολύμανση και την κατηγοριοποίηση των ενδυμάτων από εργαζόμενους και εθελοντές του FABRIC REPUBLIC, θα γίνει η συσκευασία/ αποθήκευση τους. Το επόμενο βήμα είναι η διανομή, σε συνεργασία με 70 κοινωφελείς οργανισμούς, ενδυμάτων και υποδημάτων σε ευπαθείς ομάδες που τα έχουν ανάγκη. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content