Κοινωνικό καθήκον & χαρακτηριστικό της δουλειάς μας να στηρίζουμε τους ανθρώπους σε δύσκολες στιγμές

Date:

Share post:

Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί μια αξιόπιστη εταιρεία με ιστορία 130 χρόνων που συνεχώς αναπτύσσεται μέσα από τους ανθρώπους της. Το όνομά της είναι συνώνυμο της πραγματικής εξασφάλισης και της φερεγγυότητας σε όλους του τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η Εταιρεία.

Οι σταθερές από το ξεκίνημά της αξίες – όπως αξιοπιστία, ήθος, σεβασμός προς τον άνθρωπο και την κοινωνία – είναι οι βασικοί και ουσιαστικοί άξονες της πορείας της όλα αυτά τα χρόνια. Η Εθνική Ασφαλιστική, είναι μια εταιρεία με όραμα τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους της και την κοινωνία. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Εταιρεία μας, έχει θέσει ως κύριο στόχο της να βρίσκεται πάντα κοντά στην κοινωνία, μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται.

Με πέντε κεντρικούς άξονες δράσης τον Άνθρωπο, την Κοινωνία/Πολιτισμό, την Οικονομία, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον, η Εταιρεία ανταποκρίνεται στην Ηθική της Δέσμευση να λειτουργεί ανταποδοτικά προσφέροντας στήριξη, αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, μέσα από συμμετοχή σε δράσεις υποστήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, προστασίας του περιβάλλοντος, ενίσχυσης του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Με δράσεις που εκτείνονται από τη συγκέντρωση τροφίμων για την στήριξη οικονομικά ασθενέστερων ομάδων, μέχρι τη στήριξη του πολιτισμού και της τέχνης, η Εθνική Ασφαλιστική έχει θέσει ως κύριο σκοπό την προσφορά και τη στήριξη, διατηρώντας τις ίδιες πολιτισμικές αξίες και το ήθος που την ακολουθούν από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας της.

Στο χώρο του πολιτισμού, ο Χώρος Τέχνης Στοart Κοραή είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε από την Εθνική Ασφαλιστική με στόχο να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας φιλοξενώντας εκθέσεις καλλιτεχνών χωρίς εμπορική εκμετάλλευση,στο ισόγειο του χώρου καθώς και Αρχείο Νεοελληνικής Τέχνης.

Παράλληλα η Εταιρεία είναι παρούσα σε κάθε δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα προσφέροντας υλική και ηθική υποστήριξη στις πληττόμενες ομάδες των συμπολιτών μας και καλύπτοντας άμεσα ζημιές που προκλήθη

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content