Connect with us

Τεχνολογία

Κύκλος Πρεσβευτών Ιδρύματος Vodafone

Το Ίδρυμα Vodafone ανακοίνωσε τη σύσταση του Κύκλου Πρεσβευτών Ιδρύματος Vodafone, ενεργοποιώντας καταξιωμένες στο χώρο τους προσωπικότητες που θα δρουν συμβουλευτικά γύρω από τα προγράμματα του για την προαγωγή της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης, μέσω της Τεχνολογίας των Τηλεπικοινωνιών.

«Επιδίωξη του Ιδρύματος Vodafone είναι ο ανοιχτός διάλογος και η συνεργασία με την κοινωνία των πολιτών, με στόχο την ενίσχυση της γνώσης, την ανταλλαγή καλών πρακτικών και, εν γένει, τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της βιωσιμότητας των προγραμμάτων που σχεδιάζει και υλοποιεί στην Ελλάδα» δήλωσε ο Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας.

Ο Κύκλος Πρεσβευτών Ιδρύματος Vodafone θα λειτουργεί με διετή θητεία, ως άτυπο συμβουλευτικό όργανο του Ιδρύματος στη χώρα μας και θα απαρτίζεται από προσωπικότητες με αξιόλογη πορεία στο χώρο των Επιστημών, της Τεχνολογίας και της Δημοσιογραφίας, υψηλόβαθμα στελέχη της Vodafone Ελλάδας, αλλά και έναv εργαζόμενο της εταιρείας που θα ορίζεται εκ περιτροπής. Συγκεκριμένα, στον Κύκλο Πρεσβευτών Ιδρύματος Vodafone συμμετέχουν οι εξής:

Μιχάλης Μπλέτσας, Διευθυντής πληροφορικής στο Media Lab του ΜΙΤ 

Ο Μιχάλης Μπλέτσας είναι διευθυντής πληροφορικής και ερευνητής στο MIT Media Lab. Ανήκει επίσης στην ομάδα δημιουργών και σχεδιαστών της πρωτοβουλίας One Laptop Per Child που έλαβε το βραβείο Index το 2007. Έχει εργαστεί ως μηχανικός συστημάτων στην Aware Inc, και το 1996, σε ηλικία 28 ετών, έγινε διευθυντής πληροφορικής του ερευνητικού εργαστηρίου Media Lab στο Massachusetts Institute of Technology. Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, βιοϊατρική μηχανική και μηχανική υπολογιστών στο Boston University και στο Northeastern University των ΗΠΑ.

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, Research Intern, University of Cambridge, UK

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το κορίτσι-σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, είναι ένα από τα παιδιά που μεγάλωσε στα Παιδικά Χωριά SOS. Καθώς σπούδαζε στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, βρέθηκε με υποτροφία στο Watson School of Biological Sciences των ΗΠΑ για να διεξάγει έρευνα σε γενετικές ασθένειες. Είναι η μόνη Ελληνίδα ανάμεσα σε 20 φοιτητές και φοιτήτριες που επιλέχτηκαν μεταξύ 800 υποψηφίων από όλο τον κόσμο.

Παύλος Τσίμας, Δημοσιογράφος

Ο Παύλος Τσίμας είναι δημοσιογράφος. Έχει διατελέσει πολιτικός συντάκτης του Ριζοσπάστη, διευθυντής της εφημερίδας Πρώτη, του περιοδικού Ταχυδρόμος και του ραδιοφωνικού σταθμού 902 Αριστερά στα FM. Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση το 1993 και έχει συνεργαστεί με τους σταθμούς ΣΚΑΪ, Mega και NET. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στέφανος Χανδακάς, MD MBA PhD

Ο Στέφανος Χανδακάς είναι μαιευτήρας – γυναικολόγος, με εκπαίδευση στην Αγγλία και την Αμερική και εξειδίκευση στην λαπαροσκόπηση, τη ρομποτική χειρουργική και την υπογονιμότητα. Έχει φοιτήσει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών, στο Imperial College στο Λονδίνο όπου σπούδασε Διοίκηση Ιατρικών Επιχειρήσεων, ενώ είναι κάτοχος ΜΒΑ. Είναι μέλος του διοικητικού και επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου Μητέρα του Oμίλου Υγεία, καθώς και μέλος του Ιατρικού Επιστημονικού Συμβουλίου της Ελληνικής startup εταιρίας ORAMAVR, που σχεδιάζει 3D προγράμματα ιατρικής εκπαίδευσης σε χειρουργικές επεμβάσεις με στόχο την αλλαγή στον τρόπο εκπαίδευσης των μελλοντικών ιατρών. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση, ενώ το 2015 προχώρησε στην ίδρυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού HOPEgenesis για την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, δωρεάν τοκετών και θεραπειών γονιμότητας σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών της χώρας μας.

Υβέτ Κοσμετάτου, Marketing Expert

Η Υβέτ Κοσμετάτου συνεργάζεται με τη Vodafone από το 2005. Κατείχε τη θέση της Head of Brand, Marketing Communications and Insights της Vodafone και διαθέτει πολυετή  εμπειρία στον τομέα του marketing και της επικοινωνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος, Πρόεδρος στο Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας, και έχει διατελέσει δύο φορές Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΣΔΕ. Παράλληλα ασχολήθηκε εθελοντικά και τον τελευταίο χρόνο συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Make A Wish με ενεργό δράση.

Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας

Ο Χάρης Μπρουμίδης είναι, από τον Απρίλιο του 2016, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της Vodafone Ελλάδας.  Έχει στο ενεργητικό του υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στον Όμιλο Vodafone και σημαντική εμπειρία στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, καθώς και των καταναλωτικών προϊόντων. Εντάχθηκε στη Vodafone το 2002 και έκτοτε έχει διατελέσει Marketing Director και Εμπορικός Διευθυντής Εταιρικών Πελατών στη Vodafone Ελλάδας, CEO στη Vodafone Αλβανίας, Commercial Director στον Όμιλο Vodafone με ευθύνη για τις χώρες της Ευρώπης και πιο πρόσφατα CEO στη Vodafone Γκάνα. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακά στη διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο INSEAD και στο Cardiff Business School, ενώ είναι απόφοιτος οικονομικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μαρία Σκάγκου, Διευθύντρια Νομικών και Κανονιστικών Θεμάτων, Εταιρικής Ασφάλειας & Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδα

Η Μαρία Σκάγκου είναι Διευθύντρια Νομικών και Κανονιστικών Θεμάτων, Εταιρικής Ασφάλειας & Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Vodafone το 2015. Στο παρελθόν εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στο δικηγορικό γραφείο Μ&Π Μπερνίτσα, στη Vivartia και στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (Mega Channel). Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου στο Δημόσιο Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.

Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τεχνολογία

Siemens: Νέα δομή και όραμα με τη στρατηγική Vision 2020+

Η Siemens χαράζει την πορεία για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας μέσω επιτάχυνσης της ανάπτυξης και ισχυρότερης κερδοφορίας, με μια απλοποιημένη και πιο λιτή εταιρική δομή.

Ο κύριος στόχος της στρατηγικής της εταιρείας Vision 2020+ είναι να δώσει στις μεμονωμένες δραστηριότητες της Siemens σημαντικά περισσότερη επιχειρηματική ελευθερία κάτω από το ισχυρό brand της Siemens, ώστε να εστιάσουν την προσοχή τους στις αντίστοιχες αγορές τους. Τα σχέδια προβλέπουν επίσης την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου ανάπτυξης της εταιρείας μέσω επενδύσεων σε νέους τομείς ανάπτυξης, όπως οι υπηρεσίες ενσωμάτωσης του ΙοΤ, η διαχείριση κατανεμημένης ενέργειας και οι λύσεις υποδομών για την ηλεκτρική κινητικότητα. Η προσήλωση στην επέκταση της βιομηχανικής ψηφιοποίησης, στην οποία η Siemens είναι ήδη ο παγκόσμιος ηγέτης, θα συμβάλει περαιτέρω. Ως αποτέλεσμα, τόσο ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των εσόδων όσο και το περιθώριο κέρδους των Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων αναμένεται να αυξηθούν κατά δύο τοις εκατό μεσοπρόθεσμα. Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή αναμένεται να αυξηθούν ταχύτερα από τα έσοδα μεσοπρόθεσμα.

Το πρόγραμμα στρατηγικής Vision 2020, το οποίο ξεκίνησε η Siemens το 2014, έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό – ταχύτερα και με μεγαλύτερη επιτυχία από ό,τι είχε προγραμματιστεί. «Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σήμερα, σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις μας είναι σημαντικά πιο κερδοφόρες, η ικανοποίηση των πελατών είναι στα υψηλότερα επίπεδα και η Διεύθυνση Digital Factory είναι ο ηγέτης της αγοράς στη βιομηχανική ψηφιοποίηση», δήλωσε ο Joe Kaeser, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens AG.

«Το Εποπτικό Συμβούλιο υποστηρίζει την περαιτέρω στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας και είναι πεπεισμένο ότι το Vision 2020+ είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού και την ενίσχυση της Siemens για την επόμενη δεκαετία από μια ισχυρή θέση», δήλωσε ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens Jim Hagemann Snabe.

Σύμφωνα με τον κ. Kaeser, οι εταιρείες συχνά αποφεύγουν να πραγματοποιούν τις απαραίτητες αλλαγές έως ότου αντιμετωπίσουν προφανείς δυσκολίες. «Θα ήταν ανεύθυνο να επαναπαυτούμε τώρα στις δάφνες μας», δήλωσε. «Η ταχύτητα και η δύναμη των παγκόσμιων αλλαγών αυξάνονται και είναι υποχρέωσή μας να τις προβλέψουμε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαμορφώσουμε το μέλλον μας με βιώσιμο τρόπο». Για τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Siemens, η ψηφιοποίηση, που συχνά ονομάζεται «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», είναι η μεγαλύτερη μεταμόρφωση στην ιστορία της βιομηχανίας.

«Δεν θα είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες αυτές που θα επιβιώσουν, αλλά αυτές που προσαρμόζονται περισσότερο. Γι’ αυτό θα εμβαθύνουμε περαιτέρω στην κατανόηση του Ownership Culture (Νοοτροπία της Κυριότητας) μας και θα δώσουμε στις επιχειρήσεις μας σημαντικά περισσότερες επιχειρηματικές ευθύνες από ό, τι στο παρελθόν. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την άμεση ανάθεση των λειτουργιών που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες», δήλωσε ο κ. Kaeser. Επιπλέον, οι αγορές της εταιρείας αντιμετωπίζουν μείζονες μεταβολές που προκαλούνται από megatrends, όπως η ηλεκτρική κινητικότητα και τα κατανεμημένα ενεργειακά συστήματα. Η Siemens προτίθεται να χρησιμοποιήσει και να διαμορφώσει ενεργά αυτές τις αλλαγές.

Ο κ. Kaeser είναι πεπεισμένος ότι το Vision 2020+ θα ενώσει τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων μερών: «Θα γίνουμε ακόμα πιο γρήγοροι και πιο ειδικοί στην υποστήριξη και τη συμβουλευτική των πελατών μας για την επίτευξη των στόχων τους – και όχι μόνο όσον αφορά την ψηφιοποίηση. Για τους εργαζομένους μας, η Siemens της επόμενης γενιάς σημαίνει μεγαλύτερη προσωπική και δημιουργική ελευθερία και περισσότερες ευκαιρίες ανάληψης ευθύνης. Οι επενδυτές μας θα επωφεληθούν επίσης, καθώς θα προσφέρουμε στις επιχειρήσεις μας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να είναι οι καλύτεροι στα συγκεκριμένα περιβάλλοντα αγορών τους. Και μια ακόμη πιο ισχυρή Siemens θα είναι σε καλύτερη θέση να ανταποκριθεί στις κοινωνικές ευθύνες της», πρόσθεσε.

Νέα δομή: Περισσότερη επιχειρηματική ελευθερία – λιγότερη κεντρική διαχείριση

Ο στόχος της νέας δομής της εταιρείας είναι να παρέχει στις μεμονωμένες δραστηριότητες της Siemens μεγαλύτερη επιχειρηματική ελευθερία. Ως αποτέλεσμα, το οργανωτικό επίπεδο των σημερινών Διευθύνσεων θα εξαλειφθεί, η περιφερειακή οργάνωση θα αναπροσαρμοστεί για να αυξήσει περαιτέρω τον προσανατολισμό της στον πελάτη, ενώ θα απλοποιηθεί και η κεντρική διοίκηση της εταιρείας. «Με την περαιτέρω ανάπτυξη της στρατηγικής μας, χτίζουμε τη Siemens της επόμενης γενιάς. Η λιγότερη διαχείριση από τα κεντρικά και η περισσότερη ελευθερία για τις δραστηριότητές μας θα μας κάνουν πιο ισχυρούς και πιο ευέλικτους», δήλωσε ο κ. Kaeser.

Κάτω από το επίπεδο Ομίλου, θα υπάρχουν τρεις Επιχειρησιακές Εταιρείες και τρεις Στρατηγικές Εταιρείες. Η αναπροσαρμογή θα δώσει στη Siemens τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσει την εστίαση στον πελάτη, και να προσανατολίσει τις δραστηριότητές της στις απαιτήσεις των αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται. «Οι ημέρες όπου οι εταιρείες έργων, οι εταιρείες προϊόντων, λογισμικού και παροχής υπηρεσιών, με όλες τις διαφορετικές απαιτήσεις τους θα μπορούσαν να έχουν κεντρική και αποτελεσματική διαχείριση, έχουν παρέλθει», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens.

Η νέα δομή θα τεθεί σε ισχύ κατά την έναρξη της νέας οικονομικής χρήσης την 1η Οκτωβρίου 2018. Η εφαρμογή θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019. Η Διεύθυνση Τεχνολογίας Κτηρίων (BT), η Διεύθυνση Διαχείρισης Ενέργειας (EM), η Διεύθυνση Ηλεκτρικής Ενέργειας και Αερίου (PG), η Διεύθυνση Ψηφιακού Εργοστασίου (DF) και μεγάλα τμήματα της Διεύθυνσης Process Industries and Drives Division (PD) θα συνδυαστούν για να δημιουργήσουν τρεις νέες Επιχειρησιακές Εταιρείες. Οι Επιχειρηματικές Μονάδες της εταιρείας θα δημιουργηθούν επίσης εκ νέου, πιο επικεντρωμένα και θα ενσωματωθούν στις τρεις Επιχειρησιακές Εταιρείες.

 Στη φωτογραφία: Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Joe Kaeser (τρίτος από αριστερά), ο Οικονομικός Διευθυντής της Siemens Ralf P. Thomas και στελέχη της διοίκησης

Περισσότερα

Τεχνολογία

Η Αλίκη στη χώρα της τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ενδυναμώνει τη νέα γενιά γυναικών και διοργανώνει το πρώτο A.I Bootcamp για κορίτσια στην Ελλάδα.

160 μαθήτριες ηλικίας 15-17 ετών από 16 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης θα βρεθούν στην Αθήνα στο πρώτο bootcamp τεχνητής νοημοσύνης για κορίτσια που διοργανώνει η Microsoft.

H «Αλίκη», ένα κορίτσι μεταξύ 15 και 17 ετών, που δε σταματά να ονειρεύεται αναζητώντας συνεχώς νέες εμπειρίες, εμπνέει και δίνει την ευκαιρία σε νεαρά κορίτσια να γνωρίσουν τον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και τους τρόπους με τους οποίους οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν τον κόσμο. Αυτό είναι το βασικό πρόσωπο του μοναδικού A.I bootcamp που διοργανώνει η Microsoft.

Η Microsoft οργανώνει για πρώτη φορά ένα τετραήμερο σεμινάριο με θέμα “Alice envisions the future – How Artificial Intelligence can impact the way we see the world”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως 30 Αυγούστου, 2018 και η Ελλάδα επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει τη μοναδική αυτή πρωτοβουλία. Σκοπός του bootcamp είναι να ενθαρρύνει κα να εμπνεύσει περισσότερες από 160 μαθήτριες ηλικίας 15-17 ετών με έφεση και ενδιαφέρον στην επιστήμη και την τεχνολογία να αποκτήσουν δυναμικό και ηγετικό ρόλο στη μελλοντική επαγγελματική τους πορεία και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους, με οδηγό την τεχνολογία.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες της Microsoft, παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία καλπάζει και δημιουργεί εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, λίγα είναι τα κορίτσια που επιλέγουν να ακολουθήσουν σπουδές ή επαγγέλματα σε αυτήν την κατεύθυνση.

Κεντρική ιδέα και έμπνευση αυτής της πρωτοβουλίας αποτελούν οι καινοτόμες τεχνολογίες, η τεχνητή νοημοσύνη (Artificial Intelligence) και οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να αξιοποιηθούν δίνοντας όλα τα εφόδια σε νεαρά κορίτσια να χτίσουν το μέλλον τους και να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Αυτό είναι μονάχα το πρώτο βήμα που κάνει η Microsoft προς μία μεγαλύτερη, μακροχρόνια πρωτοβουλία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, όχι μόνο για να μεταφέρει το ρόλο που έχει η τεχνητή νοημοσύνη στις μέρες μας, αλλά και για να φανερώσει τον τρόπο που η επόμενη γενιά μπορεί να την αξιοποιήσει για να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον. Η Microsoft επιθυμεί να επενδύσει σε πηγές προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι νέοι δημιουργοί ξεκινώντας από το δημοτικό σχολείο μέχρι τις μεταπτυχιακές τους σπουδές θα έχουν πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες και θα αναπτύξουν το όραμα για ένα καλύτερο αύριο. Έτσι, η Microsoft αποσκοπεί σε συνεργασία με τα Υπουργεία Παιδείας σε όλη την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης για να διασφαλίσει ότι οι φοιτητές ενδυναμώνονται και αποκτούν τις κατάλληλες δεξιότητες για τη μελλοντική τους πορεία.

Ένα συνέδριο-έμπνευση για τη νέα γενιά

Με τη συμμετοχή εξαιρετικών ομιλητών παγκόσμιας φήμης, αλλά και μέσα από μία σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων, η Microsoft θα βοηθήσει τις συμμετέχουσες να ανακαλύψουν τις δυνατότητες που ανοίγει μπροστά τους ο κόσμος της τεχνητής νοημοσύνης προσφέροντάς τους μία μοναδική εμπειρία και μια ευκαιρία να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Στρατηγική της εταιρείας αποτελεί η παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ανοίγει ο δρόμος για τις νεαρές γυναίκες στην τεχνολογία. Η Microsoft έχει χαράξει το δρόμο, έχοντας εντάξει στο δυναμικό της πολλές δυναμικές γυναίκες σε καίριες θέσεις της διοικητικής ομάδας και όχι μόνο. Αυτό το στοιχείο αποτελεί και την πηγή έμπνευσης αυτής της πρωτοπόρας ιδέας. Να ενισχύσει τα κορίτσια αυτά να φέρουν στη ζωή τα όνειρά τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.microsoft.com/en-mt/ai4girls αλλά και στη σελίδα https://www.facebook.com/MicrosoftAIBootcamps/ .

Περισσότερα

Τεχνολογία

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Δωρεάν συσκευές κινητής στους πυρόπληκτους

Δωρεάν συσκευές κινητής τηλεφωνίας, κάρτες SIM καρτοκινητής με ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας αξίας 10 ευρώ και δωρεάν αντικατάσταση καρτών SIM, προσφέρουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ της Ραφήνας, της Νέας Μάκρης και των Αγίων Θεοδώρων, στους κατοίκους των περιοχών που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Επιπλέον, για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν δωρεάν και powerbanks, μπαταρίες και φακούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε:

Ραφήνα, Λ. Φλέμινγκ 3, τηλ. 2294022066

Νέα Μάκρη, Λ. Μαραθώνος 129, τηλ. 2294050135

Αγίους Θεοδώρους, Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου & Κρομμυώνος, τηλ. 2741060125

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ